Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire fontos az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire fontos az orális szex számotokra? Adni vagy kapni szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Van aki számára fontosabb mint a "hagyományos" szex?

2016. febr. 23. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nekem orális szex alatt mindig van orgazmusom, egyébként meg csak esetlegesen, így baromi fontos. Természetesen adni is szeretem, amikor a barátom elélvez a számban, és látom, érzem, hogy ez neki mennyire jó, mennyire élvezi, akkor az nekem majdnem olyan, mint a saját kielégülésem.

Ettől függetlenül nem vetem meg a "hagyományos" szexet sem.

2016. febr. 23. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyformán, adni is kapni is szeretem.

A hagyományos szexnél ez másabb, ha választani kell a hagyományos. Az mindent visz:-)

2016. febr. 23. 12:59
 3/8 Timike10a ***** válasza:
91%
én adni jobban szeretek,főleg ha nagy a szerszám.xd
2016. febr. 23. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Adni jobban szeretem és mindkettő ugyanolyan fontos.
2016. febr. 23. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel csak így tudok elélvezni, elengedhetetlen.

Adni is szeretem, de nem végig (a szájbaélvezéstől tartózkodom), így aktusba csússzon át a dolog, mindenki jól jár ;)

2016. febr. 23. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én adni és kapni is szeretem. Véleményem szerint ez része a szexnek.
2016. febr. 23. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
mindkettőt szeretem, adni és meg kapni is :) 19/l
2016. ápr. 18. 03:13
 8/8 Siket Rozália ***** válasza:

Fiatal koromban nem volt "divat" az orális szex.

Talán nem is baj.

De mert barátomnak néha merevedési gondjai vannak normál közösüléskor, rászoktunk az orális befejezésre.

Azt hiszem számomra az ad igazi örömet amikor érzem a barátom kilövellését a számban.

Az utolsó csöppjét is lenyelem, mert finom és mert tudom ez milyen sokat jelent a barátomnak.

2016. aug. 27. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!