Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgat a light (! ) BDSM?
Az is izgat ha én vagyok a domináns, de inkább az alárendeltet választanám. :)
Csak a párommal lennék képes rá mert tudom hogy ő nem bántana.
Igazából tényleg nagyon light-osan szeretem: kikötözés, szembekötés, fenekelés kézzel, kézleszorítás, arcra ülés, beszéd ("azt csinálod amit mondok" stb.)
Ilyenkor szeretem ha kicsit durvábban csinálja, amúgy inkább az óvatosság híve vagyok.
Nem próbálnék ki durva segédeszközöket meg alázást...
Van aki hasonló? :)
20/L
A csiklandozást szeretem adni és kapni is, amit kikötözve csinálunk. A kötözésekből szeretem alkalmazni a gúzsba kötést és a melltartó kötést a páromon. Itt találsz leírást róla:
Néhány jó kötözési mód: [link]
Lábfétises is vagyok, ezen az oldalon erre is találsz példát.
Néhány egyszerű segédeszközt szoktunk használni, pl. bilincs, terpesztőrúd. A szákpeckekért szintén oda vagyon, a karika a kedvencem.
A függesztést is szoktuk alkalmazni, ehhez sportboltban vettünk antigravitációs csizmát és húzódzkodó állványt. Mindkettőt eredeti rendeltetésének megfelleően is használjuk. [link]
Van egy talán különösebb fétisünk: a vizes bdsm. A kertben vagy zuhany alatt locsoljuk egymást vagy lenyomjuk a víz alá. Ligtosabb formában, de sokat merítettünk erről az oldalról: [link]
Itt találsz egy elég részletes listát a BDSM lehetőségeiről a lightostól az egészen durvákig: [link]
Javaslom, hogy elolvassátok el a pároddal, hogy mi izgatna benneteket. Olvashatjátok együtt is, de lehet külön-külön is, amiben megjelölitek, hogy kit mi izgatna, adni és kapni. Utána megkeresitek az egyezéseket, és mehet a játék... Nálunk az ilyen beszélgetést nagyon feldobja, ha az éppen alárendelt fél megközötve vagy bilincsben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!