Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szex túl nagy feleosseg?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex túl nagy feleosseg? Miert érzem annak? Ez a tudat a kedvem szegi. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Pedig ismerem a védekezési módszereket, betegségeket, stb. De megis olyan nagy felelossegbek tartom a szexet, így amikor mar adódna ra alkalom. Ti hogy vagytok ezzel? Vagy nem kellene annyira raparaznom?
2016. febr. 22. 08:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Veszély mondjuk hogy terhes leszek védekezés ellenére is. Tudom lehet utána is cselekedni, de nem túl egészséges. Nem tudom miért hal ki tőlem jobban Európa mint attól aki szexel de védekezik és nincs gyerek sose. Mellesleg ha az ember ésszel csinálja akkor se 100%a védettség. Mondom nekem annál kevesebbel nem éri meg. Mindenki csinálja én nem tiltom meg, de engem ne kötelezzen és szóljon le senki emiatt.
2016. febr. 22. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!