Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vette videóra? Veletek előfordult már?
Figyelt kérdés
A szexbarátom, akivel már 1 éve összejárok, egy hete felvette videóra, hogy cumizom. Nem is kérdezett meg, csak utána jöttem rá. Szerintetek miért tehette? Pasik, ti miért tennétek ilyet? lányok előfordult már ilyen veletek is?2016. febr. 21. 14:14
1/12 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezd meg, nem kell félni a kommunikációtól :)
De remélheted, hogy ne kerüljön fel valami amatőr oldalra :P amatőralbum vagy goldengate stb...
2/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy feltenné bárhova.
2016. febr. 21. 14:18
3/12 anonim válasza:
hogy mutogathassa, online mások is élvezhessék. Rendes srác.
4/12 anonim válasza:
Te ismered, kérdezd meg, de van esélye, hogy találkozol saját magaddal a neten, cumi közben.
5/12 aperitif válasza:
Nem tudok arra válaszolni, hogy miért tette, de abban biztos vagyok, hogy ha valaki a tudtom és beleegyezésem nélkül felvételeket csinálna rólam, annak csúnya vége lenne.
6/12 anonim válasza:
A másik fél megkérdezése vagy tudta nélkül soha. Nem feltétlen rakja fel akárhova is, csupán emlékeket gyűjt.
7/12 anonim válasza:
A fenti lehetőségeken kívűl: lehetséges, hogy erre veri ki ha nem vagy vele!
8/12 anonim válasza:
Vagy erre veri vagy később zsarol vele ,ha nem cumizod le felpakolja a netre!! Te meg hülye vagy ,hogy hagytad!!
9/12 anonim válasza:
sajnos igen, jobb esetben haverjainak fogja mutogatni, rosszabb esetben pedig megzsarol vele, vagy ha berág rád, akkor felpakolja a netre. mivel nem kérte a beleegyezésedet, így valójában bűncselekmény követett el. szerintem a helyedben én minél előbb komoly lépéseket tennék az ügyben.
10/12 anonim válasza:
Ha én felvenném akkor azért, hogy később amikor nincs lehetőségünk szexelni akkor is rád, vagy az emlékedre tudjam kiverni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!