Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ujjazással próbálkozok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ujjazással próbálkozok, miért fáj, és érzek ott akadályt?

Figyelt kérdés
Szóval hiába vagyok nedves, csak max. 1-2cm-ig sikerül. De inkább 1cm. Utána fáj, és egyszerűen nem csúszik tovább. A barátom is probálta, és neki sikerült is egész ujjal, de pokolian fájt, és rengetegszer meg kellett állni, hogy megszokjam. Szűz vagyok, de a szűzhártya bentebb van, nem? Nem kellemesnek kéne lennie? Miért van ez?

2016. febr. 21. 08:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Legyen !nagyon! tiszta a kezetek.

Kívánd amit csinálsz.

Próbálja inkább a nyelvével először, és nem rögtön betolni valamit.

2016. febr. 21. 08:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Előtte nyelvvel csinálta, mégis fájt. Velem van a gond? Lányok/nők hasonlók? Vagy fiúk/férfiak volt már ilyen gondotok lányoknál/nőknél?
2016. febr. 21. 08:34
 3/13 anonim ***** válasza:
És nyelvvel mit csinált? Csak a csiklódat izgatta, vagy valamennyire be is ment?
2016. febr. 21. 08:44
 4/13 anonim ***** válasza:

"Szűz vagyok, de a szűzhártya bentebb van, nem?"

Nem beljebb van, hanem közvetlenül a hüvelybemenet után, egy tükörben is meg tudod nézni magadnak.

A te szűzhártyádon valószínűleg pici lehet a nyílás, maga a hártya meg talán vastagabb az átlagosnál, így nehezen tágul, illetve nehezen szakad át, ezért okoz fájdalmat az, amit leírtál.

Vérezni nem véreztél soha ilyenkor?

2016. febr. 21. 08:51
 5/13 A kérdező kommentje:

2.: Nem, nyelvvel nem próbálkozott "bemenni".

3.: Még egyszer se véreztem így, akkor sem, mikor a barátomnak teljesen sikerült behatolnia az ujjával.

2016. febr. 21. 09:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Az ő ujja mennyire nehezen ment be? Mennyire érezted szűknek magad?
2016. febr. 21. 09:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát max. azért mehetett be nehezen, mert sokszor meg kellett állni, a fájdalom miatt (ami nem múlt el, csak csökkent). És nem tudom milyen az, hogy "szűknek érezni magam". Én csak annyit éreztem, hogy fáj. De gondolom szűk vagyok, mert még szűz.
2016. febr. 21. 09:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2016. febr. 21. 10:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Olyan 3-4 alkalommal próbálkoztunk eddig.
2016. febr. 21. 10:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Kisujj,síkosító,tágítás,kicsit így is fáj de a szexet is kb. A 3. Alkalomtól kezded majd el élvezni,sok türelem,kitartás,óvatosság és határozottság,de megéri. :-)
2016. febr. 21. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!