Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha nem volt még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem volt még pasim és valahogy megszoktam a minden napos masztit?

Figyelt kérdés
Érzem sokszor, hogy szükségem lenne férfire, rendes párkapcsolatra..de aztán ahogy újból és újból eltelik egy nap.. és beletörődök esténként, hogy akkor ez van.Végülis akaraterőm van..
2016. febr. 19. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor masztizz minden nap!
2016. febr. 19. 21:06
 12/16 A kérdező kommentje:
nem kielégítő és unalmas, de kell..
2016. febr. 19. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem ez egy ronda öngerjesztő folyamat.

nemsokára csak a szexre tudsz gondolni ami a munka (tanulás?)rovására megy!

sztem nagyon könnyen egyszerűen tudsz ismerkedni :

leírod az életkorod (kétjegyű szám)és a megyét...

kapsz 100 privát üzenetet.

elolvasod mindet, 90-et egyből válasz nélkül törölsz (a bunkókat!)

10-nek válaszolsz

egy-két üzenetváltás után 6-7-től illedelmesen elköszönsz.

marad 3-4 személyesen találkozol velük-ismerkedsz....

ha nem alakul ki semmi említésre méltó akkor készülhet a következö 100-as csoport

53F szabolcssz

2016. febr. 19. 22:09
 14/16 anonim ***** válasza:

szabolccsal egyet értek. ha másért nem is, de valahogy el kell kezdeni! beszélgess, ismerkedj akár itt is,vagy más beszélgetős oldalakon pl indexnek a fórumain olyan témákban, amik érdekelnek téged. így garantáltan nem lesz kényes, leülő téma, vagy amihez nem tudsz hozzászólni! aztán, ha valamelyik beszélgetőtárssal érdekesnek találjátok egymást, jöhet a személyes találkozó, stb :-)

a masztin meg ne törd a fejed! amíg nem megy a mindennapi dolgaid rovására, nem vészes! ;-)

2016. febr. 19. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Válassz egy nyalni is szerető pasit! f.
2016. febr. 20. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak nekem olyan fura hogy meg csak 15 és fél vagyok... de már 2 éve van egy barátnőm? Vagy most én vagyok a nagyon szerencsés... (és még egyszer sem volt nagyon komoly hosszú távú vitánk)... ?? :D
2016. febr. 21. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!