Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma még létezik olyan h a férfi vagy fiú kezdeményez?
Azt ugy gondolom h az önbizalom hiányos pasiknál ez nem jellemző. De aki biztosabb magában az se kezdeményez?
Beszélgetést
Most itt nem bulira vagy Facebookra gondolok
Én csaj vagyok nem csunya de szerintem nem tudnék olyan pasihoz odamenni akiről nem tudom hogy nyitna e felém. De ha bárki is nyit azzal szivesen dumálok
Hogyne lenne?Én még sosem kezdményeztem és ezt meg is akarom hagyni a pasiknak:)
19L
Te nyiss a férfi felé. Egy mosoly, hosszabb pillantás. A többi megy magától, a férfi kezdeményez ;)
30/F
Ht igen ez is a baj hogy minden virtuális. Virtuális szerelem, szexchat. Jo persze nem rossz h van de eldeformalja az embert.
Meg ha megnézem a 30-35 feletti korosztályban a pasikat akik facerak meg a fiatalabb facer pasikat az latszik h az idősebbeknél ha nincs barátnő akkor még van szex. De ha a fiatalnak nincs barátnője és szex se nagyon sincs annyira. De ez lehet h csak az én észrevételem de a 30-40 es generáció jobban tud beszélgetést kezdeményezni
Ez abszolút így van. Magabiztosság, stílus és hozzáállás kérdése. Ezért van a 30as korosztálynak szex.
Semmi nincs veszve, ez mind tanulható, de tenni kell érte.
30/F
Ugyanez a helyzet teljesen amit leírtál kérdező, a másik nemnél.
Szóval mind a két félnél ez a probléma.
30 felül meg már könnyebb egy 20-onéves lánnyal szexuális kapcsolatot kialakítani mint 22-23 évesen.
A nők mindig is az idősebb pasikhoz vonzódtak, (most nem arra gondolok, hogy 20 a lány és 60 éves a férfi. hanem az a 5-10 év+)
Kezdeményezni rohadt jó dolog, az élet tele van lehetőséggel az ismerkedésre.
Ha a férfi kezdeményez, más lesz a hangulata az egész kapcsolatnak.
Pofáraesés után rögtön fel kell állni és továbblépni, nem elkeseredni.
Játék az egész :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!