Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem a saját vágyait akarja a nőre erőltetni? Aki odafigyel arra is, hogy a nőnek mi jó?
Létezik. Az más kérdés, hogy általában az ilyen pasival meg az a baj, hogy papucs vagy egyéb.
Mindenféle pasi és nő létezik, ideje lenne észrevenni. Az más kérdés, hogy sokan még maguk sem tudják igazán, mit szeretnének vagy a másiktól sokkal többet várnak, aztán kopp.
Elmés, költői kérdés, vigyázat!
Irónia, vigyázat! :D
Hogyne lenne
Én nem vagyok se papucs se csunya, de a mostani csajom annyira beindit mikor élvezi hogy minimum 2x elmegy mire rendesen nekikezdek...
Napi szájhősünket hallották! :)
Aki lepontozott, képes egyáltalán megfogalmazni, mégis miért tette? :D Szerinte nem létezik? Melyik bolygón él? :)
#3as voltam.
Nem vagyok szájhős :D
Tenyleg o az első akit szeretek es imádom ahogy elvezi
Kretének vagytok.
Van empatikus férfi, aki odafigyel és nem papucs hanem alfa hím. Azért mert valaki domináns az életben nem kell hogy érzéketlen legyen a párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!