Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak suta vagy nem akar velem szexelni?
Egy ismerősömmel úgy érzem kerülgetjük egymást. Folyamatosan kétértelmű poénokkal tűzdeltek a beszélgetéseink és számos alkalommal előfordult már, hogy "de akkor most nem szexelünk?", vagy "nem ugrasz át egy gyors numerára?" kérdések is felmerültek. Én ezekre jellemzően "hogyne", "dehogynem" "miért is ne" és hasonló jellegű válaszokat adtam. Akár még komolyan is gondolnám, de ha át is jön csak beszélgetünk, jó hangulatban, mint a barátok... Mivel jelezhetném hogy részemről rendben van a dolog hogy ne legyek tolakodó? :D Mármint nehogy már lány létemre nekem kelljen rámásznom... Lehet azt hiszi csak viccelek? Vagy suta? Vagy egyszerűen nem akar szexelni velem...? :D
22/L, 26/F
Mondd meg neki egy ilyen utalásnál legközelebb, viccesen, hogy most mát tényleg várnál valami mutatványt és ne bénázzon mint a legutóbb :D Vagy közöld vele, hogy jó lenne ha ezen alkalommal a szokásos béna köszönése helyett az ágyra lökne szónélkül :D
24/f
"Nehogy már lány létemre nekem kelljen rámásznom"
Mert?
Egyszer egy beszelgetes kozben mond, te egyebkent komolyan is benne lennel ezekbe.
Es tenyleg ezert irtal ki egy kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!