Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is szeretnek ugyan annyira szexelni mint a férfiak? Vagy akár még jobban is szeretik?
Figyelt kérdés
Így ahogy nekem is szinte minden nap kell, ugyan így a csajoknak is kell? Csajok is szinte minden nap szexelnek vagy legalább önkielégülnek?2016. jan. 3. 14:42
1/21 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosítani, valaki igen, valaki nem igényli.
2/21 anonim válasza:
értelmetlen kérdés! szerinted miért van annyi ribi? 1 nő sokkal nehezebben bírja sex nélkül mint 1 férfi
3/21 anonim válasza:
Állandóan szexelnék :Ddd szilveszterkor 4 menetet lenyomtunk 26N
4/21 anonim válasza:
Sokkal jobban rá vannak kattanva, de mivel erkölcsileg többnek akarnak tűnni, mint amennyik, ezért szexet könnyedén nélkülözni tudóknak kell kiadniuk magukat. Ez persze a többségre igaz, vannak nők, akik nem törődnek azzal, amit mások gondolnak és könnyedén lefekszenek olyanokkal, akik szimpatikusak számukra.
7/21 anonim válasza:
#6 nem tudom miről beszélsz, mindig 26 vagyok :D
8/21 A kérdező kommentje:
És hol találkozni ilyennel akik csak ugy könnyen lefekszenek az emberrel?
2016. jan. 3. 14:52
9/21 anonim válasza:
a csajok inkább masztiznak mint szex kapcsi rengeteg nyuszi vagy!!!
10/21 anonim válasza:
diszkókban főleg találsz ribiket dögivel de persze hogy a leghelyesebb kanokkal mennek el csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!