Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak tudnátok segíteni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tudnátok segíteni? Volt már veletek ilyen? És van rá valami megoldás?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, és már sor került az első együttlétre. Első alkalommal nagyon hamar elment, akkor arra gondoltam azért, mert izgatott volt és várta már ezt a pillanatot. De azóta ez minden alkalommal megtörténik. Akárhányszor próbáljuk egymás után, mindig ugyanolyan rövid kimenetelű a dolog. Neki ez szörnyű lelkiismeret furdalást okoz, így már kevésbé próbálkozunk. Miért történhet ez? Azt mondta korábban minden rendben volt, velem volt először ilyen eset, és azóta mindig előfordul. Tudnátok ebben valami tanácsot adni? lehet, hogy az én hibám?
2016. febr. 18. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy veled a legjobb neki eddig a szex. Örülj. Vannak praktikák, ha érzi, h majdnem elélvez, váltsatok pózt, és hát nem tragédia ha ő elmegy, hisz téged ki tud elégíteni kézzel, szájjal...annyi mód van a "dugáson" kívül...
2016. febr. 18. 14:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Folytassátok, gyakorolni gyakorolni gyakorolni. Első rövid akkor utána kicsi pihi majd folytatás. Előbb utóbb összehangolodtok. Legyetek megértőek s beszéljetek sokat.
2016. febr. 18. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:

próbáltátok már egymás után többször? akkor volt változás a 2. 3. x. menet után?

22F

2016. febr. 18. 14:13
 4/11 A kérdező kommentje:

Kedves kiadsam333!

Igen, próbáltuk egymás után de csak 2x.. Utána annyira letört volt, hogy inkább hagytam.

Lehet, hogy az én hibám?

2016. febr. 18. 14:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt kéne csinálni szerintem, hogy rászorítasz két ujjaddal erősebbena pénisze tövére, miközben mozog benned.
2016. febr. 18. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Kb mennyi az a nagyon hamar?
2016. febr. 18. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:

azt megpróbálhatjátok, hogy előtte orálisan kielégíted, vagy mindig készültök második menetre...

esetleg a póz váltások közötti kis időben csökkenő izgalmi állapotot is kihasználhatjátok...

de ezt főleg neki kellene elhúznia, gyakorolnia...

22F

2016. febr. 18. 14:28
 8/11 A kérdező kommentje:

maximum 3-4 perc

köszönöm az eddigi válaszokat!

2016. febr. 18. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:
verje ki előtte annyiszor amennyiszer csak tudja, addig amíg már fáj, és utána szexeljetek. Pucérságra úgy is feláll
2016. febr. 18. 15:03
 10/11 anonim ***** válasza:

azért a 3-4 perc az nem annyira tragikusan kevés.

Amúgy ha kézzel vagy szájjal csinálod neki, akkor hogy változik ez?

Amúgy megpróbálhatnátok azt, hogy ne figyeljen rád egyáltalán közben, szóval ne legyen benne az, hogy neked jó legyen, csak csinálja kedvére, csak magára figyeljen. És próbálja úgy, hogy nagyon lassan. Vagy úgy, hogy minden lökés között vár egy kicsit.

Jah és a lényeg!! Ne drámázzatok emiatt. Ettől gondolom még jó a szex mindkettőtöknek.

2016. febr. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!