Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismerős prosti mit szólna,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerős prosti mit szólna, hogy ismer?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon tetszik és kiderült, hogy prosti. Régebb óta ismerem. Pár éve még szemezgettünk is, de hát olyan barátja volt hogy...nem akartam volna összeveszni vele:D Mit szólna, ha így megyek, hogy ismerem? Elküldene? Vagy nem zavarja? Lehet, hogy szégyellné magát előttem, hogy prosti lett?
2016. febr. 17. 23:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem szólna semmit, csak óradíjat számolna neked.
2016. febr. 17. 23:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Tehát nem gondolod, hogy gáznak érezné vagy valami? Úgy látom azért nem akarja nagy dobra verni. Én meg kiskorom óta ismerem és az ismerőseit, rokonait is. Tehát konkrétan ezért merült fel bennem leginkább, hogy nem örülne.
2016. febr. 17. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Kicsit fura lenne neki biztos, de szerintem úgy van vele hogy megőrzitek a titkot egymásnak. Gondolom te se azzal akarsz kacérkodni mindenkinek, hogy prostihoz mentél
2016. febr. 17. 23:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nem:) Tuti nem mondanám senkinek. Azért kínos lesz mikor ajtót nyit...Vagy ha esetleg ő meséli el, hogy én voltam nála:D
2016. febr. 17. 23:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és megtudod :D nem veszíthetsz semmit :D legfeljebb nem feküdtök le, de az is lehet h hidegen hagyja.... vagy eleinte fura de átlendül...szóval érdemes kipróbálnod.
2016. febr. 17. 23:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát köszi:) Jobban fogok izgulni mintha szűz lennék:D
2016. febr. 17. 23:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Vagy irtó nagy csalódás lesz. Mert - mivel fizetsz - elvégzi a dolgot, de nem fogja odatenni magát nagyon. Odatartja amiért jöttél, "letud" téged oszt' mehetsz. Te meg csalódsz.
2016. febr. 18. 01:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérj engedményt az ismerettségre hivatkozva!
2016. febr. 18. 06:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Mennyiért furulyál?
2016. febr. 18. 06:12
 10/13 anonim ***** válasza:
ha jol csinálja ird meg részletesen és megkeressük köszi
2016. febr. 18. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!