Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Fiuk tisztelt egybegyű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Fiuk tisztelt egybegyűltek. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Barátnőm elment dolgozni (én most jöttem haza) és csak este 22:30 -kor ér haza. Viszont én nagyon unatkozok de eljátszottam a gondolattal,hogy áthívom a szomszéd csajt egy kis hancúrozásra mert nagyon tetszünk egymásnak. De félek,hogy valami okból kifolyólag betoppan az ajtón és káosz lesz. Szerintetek bevállaljam vagy hanyagoljam a programot. Köszönöm előre is!

F/33

2016. febr. 17. 16:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Hívd át nyugodtan, de előtte szakíts legyen benned ennyi gerinc, te f..sz!!!!
2016. febr. 17. 17:28
 12/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak. Szerintem hagyom a fenébe. Nem fogok szakítani mert attól,hogy nagyon kevés a szex még szeretem a barátnőmet. És nem fogom kidobni! Majd alakul valahogy vele. Inkább recskázok egyett este meg valahogy megpróbálom rávenni egy kis hancúrra.
2016. febr. 17. 17:33
 13/37 A kérdező kommentje:
A szidkolózást meg hanyagoljuk mert én nem sértegettem senkit. Nem tudom ti mit szólnátok hozzá,hogy van nőtök de még sincs. Egy ágyban fekszünk de 2,5 hete a smároláson kívül nem volt semmi.
2016. febr. 17. 17:41
 14/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért ítélitek el a srácot, hiszen csak feltett egy kérdést és tanácsot vár.

Szerintem ez még nem elítélendő dolog, számtalan példa van arra h hogy csalják meg egymást az emberek.

Ő azért vette a fáradtságot, és kikérte az itt lévők véleményét. Ennyi.

Ezért nem kell elítélni.

2016. febr. 17. 17:44
 15/37 A kérdező kommentje:

Köszi!

Gondolom a kritikákat nők írták azért ítélkeznek. Csak egy kérdés volt semmi több.

2016. febr. 17. 17:47
 16/37 anonim ***** válasza:
Ö egy személyben ganaj és hülye! Szerintem
2016. febr. 17. 17:53
 17/37 anonim ***** válasza:

Akkor ,miért nem szakítasz vele ,ha szar a kapcsalat és nincs szex??

Ja bocs megcsalni könnyebb ,nemigaz ?

Jobb a 2 nő ,mint az 1

2016. febr. 17. 17:55
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

ezért tartanak itt a mai "párkapcsolatok" :) remélem, büszke vagy magadra ^^

22L

2016. febr. 17. 17:56
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell nekem kapcsolat!! L/25
2016. febr. 17. 17:59
 20/37 A kérdező kommentje:

Soha nem csaltam meg. Lehet ő igen de nem tudom mert nem kémkedek utána.

Nem vagyok büszke magamra,hogy ilyen gondolatok motoszkálnak a fejemben. De csak gondolat volt semmi több. A mostani párkapcsolatokat inkább ne hozd fel. Többnyire a nők miatt tartunk itt ahol tartunk.

2016. febr. 17. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!