Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Fiuk tisztelt egybegyű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Fiuk tisztelt egybegyűltek. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Barátnőm elment dolgozni (én most jöttem haza) és csak este 22:30 -kor ér haza. Viszont én nagyon unatkozok de eljátszottam a gondolattal,hogy áthívom a szomszéd csajt egy kis hancúrozásra mert nagyon tetszünk egymásnak. De félek,hogy valami okból kifolyólag betoppan az ajtón és káosz lesz. Szerintetek bevállaljam vagy hanyagoljam a programot. Köszönöm előre is!

F/33

2016. febr. 17. 16:34
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
65%
Miért nem mész te át a szomszéd csajhoz és akkor biztos nem toppan be olyan, aki neked volna kellemetlen? :D
2016. febr. 17. 16:39
 2/37 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy ezt a választ fogom kapni. A szülei otthon vannak én meg úgy nem szeretem,csak nyugiban kettesben.
2016. febr. 17. 16:41
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Fura elképzeléseid vannak a nyugalomról, ha közben félhettek attól, hogy az asszony hazamegy...
2016. febr. 17. 16:53
 4/37 A kérdező kommentje:
A nyugit csak részben értettem. Este 7 fele lenne az akció híradó után.
2016. febr. 17. 16:58
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt írom, hogy ez szemétség, akkor nagyon maradinak fog gondolni mindenki, és jól le is pontoznak. Pedig szemétség. Ha több női ölre vágysz párhuzamosan, akkor miért költözöl össze valakivel?

Ha kiderülne, hogy a barátnőd nem is dolgozik, hanem épp a szomszéd pasinál van, akkor minek tartanád?

2016. febr. 17. 17:13
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

persze, tedd tönkre a kapcsolatodat ha ennyire fontos neked egy menet.

33 évesen már lehetne annyi eszed, hogy ha kicsapongani akarsz akkor úgy teszed, hogy a lehetőleg ne bukjál le. Szomszéd lány a leghülyébb választás tud lenni. Házinyúl!

Nem érdekes, hogy tetszetek egymásnak, ha tőle nem akarsz komolyat csak csapongást akkor ne őt válaszd te hülye.

Ha meg ennyire parázol, hogy betoppan, akkor bakker menj te át!

Biztos, hogy 33 éves vagy?

2016. febr. 17. 17:14
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Most nem írom ki hogy mi vagy! Mert nem akarom kitiltatni magam.

De mégis. F..eg!

2016. febr. 17. 17:15
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha van Isten akkor lebuksz!!!
2016. febr. 17. 17:23
 9/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kritikákat mindenkitől. Azt,hogy miért nem én megyek át hozzá már leírtam. Az igazság az,hogy ezzel a szomszéd lánnyal nem jönnék össze csak gondolkodtam egyszeri akción. A barátnőmmel már,hogy is mondjam eléggé elhidegültünk egymástól. Már 2,5 hete szex sem volt. Lehet a munka teszi nem tudom,de valahogy nem olyan mint még pár hónappal ezelőtt. Ez csak egy gondolat volt semmi több. Igen,33 éves vagyok és elég jóvágású.
2016. febr. 17. 17:23
 10/37 anonim ***** válasza:
Akkor legyen gerinced és szakíts. Te jóvágású GYEREK.
2016. febr. 17. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!