Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok olyat álmodni, hogy szexeltek?
Figyelt kérdés
Én igen és szinte átélem olyan valóságos. Elég perverzek egyébként az ilyen jellegű álmaim, gyakran nőket erőszakolok és nagyon élvezem, de ébren eszembe se jutna ilyet tenni. Viszont úgy látszik, hogy tudat alatt nagyon is vonz ez a dolog. Az emberi lélek rejtelmei, nem igaz? :) Nem gondolom, hogy ettől beteg lennék, szerintem minden férfiban felmerült már a szexuális erőszak gondolata.2016. febr. 17. 10:59
2/11 menta34 válasza:
Én még sosem álmodtam arról, hogy nőket erőszakolok... de nem gondolom, hogy ettől beteg lennék ;)
3/11 anonim válasza:
volt, főleg amikor még el is sültem álmomban.
4/11 anonim válasza:
Nagyon ritka, 90%-ban ELŐTTE felébredtem..
6/11 anonim válasza:
Igen. Nőt már én is erőszakoltam meg álmomban, pedig lány vagyok és még orgazmusom is volt. :D
Ma is volt szexuális jellegű álmom, ebben egy kutya is majdnem szerepet kapott, de szerencsére felébredtem. Volt már olyan is, hogy egy kiláncolt férfit fűrészelt két ember, én meg nézőként voltam jelen. Ebbe konkrétan semmi szex nem volt, de volt egyfajta erotikus töltete a dolognak.
A valóságban izgatnak durvább dolgok, de szigorúan csak is kölcsönösség alapján, meg gyerek, hulla, állat, ürülék és tényleges kényszerítés nélkül.
8/11 anonim válasza:
Én már nagyon sokszor álmodtam ilyet, egyszer gangbangről is álmodtam
9/11 anonim válasza:
En szoktam,viszont szigoruan csak eroszak mentesen! Tanulva abbol az esetbol,h felkeltem es minden elmult,legutobbi almomnal mikor felebredtem,azonnal oda nyultam es mondhatni csak befejeztem,mert 1masodperc alatt elmentem!
10/11 anonim válasza:
En is almodtam már ilyet. .csak én Boldzerrel xddd igen xddd L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!