Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fullos csajok mi szerint választotok párt?
Figyelt kérdés
Mit tartotok legfontosabbnak?Nyugodtan írjátok hogy pénz vagy hogy legyen a pasi kigyúrva...Őszinte válaszokat szeretnék ha lehet.És kort is :)2016. febr. 16. 20:23
11/16 anonim válasza:
Nem konkrétan a kapucnis pulcsival van baj, egyszerűen nem szeretem, ha valaki túlságosan lezser stílusú.
Mark Zuckerberg pedig számomra egyáltalán nem vonzó, és tudod nem vagyok prostituált, hogy IT milliárdosokkal álljak össze, még ha nem is szimpatikusak.
13/16 anonim válasza:
legyen nagy farka 8 autója egy villája egy nyaralója, kockás teste.. gazdag ;)
Nincs olyan hogy fullos csaj csak olyan hogy lány/nő és "örömlány"..
remélem elég jó választ adtam.
14/16 anonim válasza:
legyen nagynagy karója,kockás bendője,sok pénce,fullos háza kerttel medencêvel,halastóval mindennel.legyen sok hektár földje mint a bűnöző politikusoknak.
15/16 anonim válasza:
Apátok f.@sza nem kéne még? :D
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem a legjobb helyen kérdezted ezt meg, tekintve a törzsközönséget... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!