Lányok, mik a legfőbb nézőpontok, amik alapján párt választotok magatoknak?
Az a helyzet,hogy jó ideje már,hogy nem sikerült barátnőt találnom. Valahogy mindig elvágódok a csajoknál,csak azt nem tudom,hogy miért. Magamról annyit,hogy régebben,15 éves koromtól kezdve elég szarul néztem ki,mert elhízott voltam,de valamiért tetszettem a lányoknak és a "szintemhez" viszonyítva nagyon szép barátnőim voltak...manapság így 20 éves koromra,hogy másfél éve kondizok és a háj javarészt lement kezdek izmosodni -persze pocakom maradt,de nem nagy- ,azóta nem találok barátnőt. Általában egy nekem tetsző lányhoz úgy viszonyulok,hogy nem játszom az alfahímet,tehát nem vetítek olyanokat,hogy pusztakézzel ölök krokodilokat meg hasonlók és nem verem a tamtamot arra,hogy ma mennyivel nyomtam fekve...igazából az őszintét,magamat adom,szerény vagyok,de mellette vicces is vagyok,gondolván ezt abból,hogy ha egyéb haveri összejövetelek vannak akkor általában én nevettetem meg a társaság fiú és női tagjait egyaránt,ahogy ez a suliban is szokott lenni. Figyelmes is vagyok a lányokra és udvarias is. Ja és természetesen a saját szintemhez mérve vadászom,jobban mondva vadásznám, a lányokat!!
Ugyanakkor van jó pár negatív tulajdonságom is (legalábbis szerintem negatív)...ugyebár mint olvastátok,van rajtam felesleg,kb. 8 kiló plusz. Másrészt szerintem nagyon nem vagyok jóképű,de nálam sokkal rondább embereket látok nap mint nap szép barátnővel (pénz teszi? lehet). Visszafogott vagyok és annyira nem oldódok könnyen idegenek között (bár a beilleszkedéssel sosem volt gondom),és még van egy dolog ami személy szerint is nagyon zavar,és ez picit levesz a magabiztosságomból is,hogy anyagilag az átlagnál jóval rosszabb helyzetben vagyok egy ideje.
Ki szoktam természetesen,habár diszkóba nem járok.,mert rühellek táncolni!! De köszi az ötletet!!
Utolsó előttitől kérdezném,hogy muszáj az SL Merci? Seat Ibizával tudnék nekik csak szolgálni :D
Igazából nekem az számít, hogy valamivel megfogjon. Közhely, tudom. De így van.
A párom nem gazdag, nem is egy kigyúrt latin macsó. Amikor randizni kezdtünk, ráadásul még sokkal rosszabb körülmények között élt, munkája se volt, csak fusi melók csurrantak-cseppentek néha. Volt, hogy szó szerint három napig sem evett.
De olyan bókokat mondott, amiket előtte senki, amiből egyértelmű volt, hogy figyel rám, figyel arra, amit mondok. Azt értékelte bennem, amit én is fontosnak tartok. Például nem azt mondta, hogy milyen szép a szemem (ami sablon, gyakorlatilag bárkinek elsüthető), hanem azt, hogy milyen erős vagyok, hogy abban a nehéz helyzetben is, amiben akkor voltam, megállom a helyem és megőrzöm az optimizmusom. Az átlag srác odáig se jutott el, hogy felfogja, tényleg nehéz életem van (napi 14-16 órát dolgoztam heti 7 nap...), csak mert nem panaszkodtam, hanem ha szóba került, egyszerű tényként közöltem és lehetőség szerint egy vállrándítással elintéztem, mondván lesz ez még jobb is. Ahogy lett is :)
A másik fontos dolog, hogy az elejétől fogva mondta is és éreztette is, hogy szépnek, szexinek, kívánatosnak tart. Ez persze kényes téma, a legtöbben el is rontják: vagy barátként kezelik a lányt, ami nem jó, vagy erőszakosan rögtön le akarják fektetni. A helyes hozzáállás a kettő között van, de ehhez komoly odafigyelés kell.
Egyébként amikor őt kérdeztem egyszer a csajozásról, hogy mi a fontos, egy dolgot emelt ki - ugyanazt, amit én is értékelek benne: oda kell figyelni az adott lányra. Nagyon :)
Némileg tanulságos volt ez a kis történet,köszönöm szépen!! Persze bókoláskor én is próbálok odafigyelni arra,hogy ne a szokványos,milliószor elsütött közhelyeket mondjam nekik,hanem próbálok magamtól kitalálni bókokat amik néha működnek néha nem,de inkább bukok bele általam rögtönzött bókba,mint egy "szia,de szép vagy,hogy hogy nincs barátod?" forma szövegbe.
Mindenesetre hát majd lesz ahogy lesz,csak kíváncsi lettem volna mit rontok el mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!