Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy a korkülönbség egy 22 éves lány, és egy 29 éves férfi között?
Sok.
Persze fordítva már itt vergődne mindenki.
Kérdező, szerintem ne ebből a szar oldalból indulj ki, ha szeretitek egymást még 15 év sem lenne sok, ne ezért ne legyetek már boldogok istenem...
7 év az nem az elmegy kategória, hanem konkrétan semmi huszonéves korban. Mindketten huszonévesek vagytok, nem is tudom milyen életvitel szerinti különbségről beszélt az előző.
Ha a kiscsaj 16 éves gimis lenne, a csávó meg 23 éves diplomás, dolgozó ember akkor azt mondom talán, de gondolom itt már 2 felnőtt, dolgozó emberről van szó, talán a lány még egyetemista/fősulis/tanul 1-2 évet, de az semmi.
Itt sok sikertelen, frusztrált nyomorék van, akik hozzák a tipikus magyar mentalitást és próbálnak mindennek és mindenkinek keresztbe tenni még az interneten keresztül is...
Például egy 23-24-25 éves lány már simán gondolkodhat gyerekvállaláson, a legtöbb 24 éves pasi még az életét akarja élni.
Tehát az életvitel és a célok pont hogy nem különböznek.
Csomó huszonéves lánynak van harmincas férje, nincs ebben semmi. Egyébként nem vagyok harmincas pasi, de még csak 29 sem. Nem őket akarom sztárolni, de ezt látom a környezetemben.
Te vetíted rá a saját elbaszott "mikrokörnyezeted" másra, ahol a 7 év olyan hú de sok huszonéves korban. Bár nem tudom milyen környezet lehet ez, de biztos vicces lehet benne élni.
Nézd meg a házassági statisztikákat, a férfiak 90%-ban idősebbek lesznek a nőknél, és nem fél évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!