Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mire utalhat az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire utalhat az, hogy gyakran elélvezek, orgazmusom van álmomban? 22L

Figyelt kérdés
Állítólag minden álomnak van jelentése, főleg, ha az ember gyakran álmondja ugyan azt. Én kb két naponta álmodok a szexről, de ezt onnan tudom (mert egyébként nem emlékeznék rá) hogy arra ébredek fel, hogy lüktet ott lent nagyon erősen. De szinte magamhoz sem érek, erősebb orgazmusaim szoktak lenni, minthogyha direktbe masztiznék. Ez valami tudat alatti dolog lenne?
2016. febr. 15. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azért ez nem atomfizika :) éhes disznó makkal álmodik ahogy mondják
2016. febr. 15. 23:09
 12/21 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szólók írták. Már nagyon vágysz egy kiadós dugásra. A maszti nem sokat fog segíteni rajtad.

33/F

2016. febr. 15. 23:14
 13/21 anonim ***** válasza:
De szívesen segítenék rajtad! :)
2016. febr. 15. 23:15
 14/21 RRR ***** válasza:
ahhh az kárba menő sok nedv
2016. febr. 15. 23:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Jelentkeznék az üresen álló pozícióra!
2016. febr. 16. 00:36
 16/21 anonim ***** válasza:
2016. febr. 16. 01:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult már néhányszor, hogy arra ébredtem, hogy elélveztem. Nálam ez akkor volt jellemző, amikor egy kapcsolat elején voltam és nagy jelentőséggel bírt az életemben a szex. Tehát nem feltétlenül kielégületlenséget jelez, inkább azt, hogy nagyon foglalkoztat a téma.

22 éves vagy, dolgoznak a hormonjaid, a tested felkészült a szexuális életre. Megkérdezhetem, hogyhogy szűz vagy még? Nem mintha baj lenne, de úgy tűnik, a tested már bőven elég érett a nemi életre.

2016. febr. 16. 08:28
 18/21 anonim ***** válasza:

hmm érdekes h nekem meg mindig akkor van ilyen álomorgazmusom amikor van pasim és jókat szexelek vele :-)

ha nincs akkor nem álmodok ilyet

2016. febr. 16. 09:18
 19/21 anonim ***** válasza:

most minden pasi nyaldossa a száját, de engem csak egy dolog érdekel:

Akkor te most nem emlékezel az erotikus álmaidra, csak onnan veszed, hogy "izomlázad van odalent" és folyik belőled a váladék és arra következtetsz, hogy akkor biztos orgazmusod volt álmodban?

2016. febr. 16. 11:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem is gyakran van..Kb20éves koromtól.A természet nagyon jelezni akar, hogy nehogy ne akarjunk utódokat..innen indul ki..amikor szerelmes voltam egy nős pasiba akivel minden nap talalkoztam és még húzott is, de nem akartam vele összejönni.Szóval akkor hónapokig a combom közepéig nedves volt amikor ébredtem, nem volt valami kellemes de most már túl vagyok rajta szerencsére.
2016. febr. 16. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!