Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire utalhat az, hogy gyakran elélvezek, orgazmusom van álmomban? 22L
Ahogy az előttem szólók írták. Már nagyon vágysz egy kiadós dugásra. A maszti nem sokat fog segíteni rajtad.
33/F
Válaszolóknak ajánlom
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Velem is előfordult már néhányszor, hogy arra ébredtem, hogy elélveztem. Nálam ez akkor volt jellemző, amikor egy kapcsolat elején voltam és nagy jelentőséggel bírt az életemben a szex. Tehát nem feltétlenül kielégületlenséget jelez, inkább azt, hogy nagyon foglalkoztat a téma.
22 éves vagy, dolgoznak a hormonjaid, a tested felkészült a szexuális életre. Megkérdezhetem, hogyhogy szűz vagy még? Nem mintha baj lenne, de úgy tűnik, a tested már bőven elég érett a nemi életre.
hmm érdekes h nekem meg mindig akkor van ilyen álomorgazmusom amikor van pasim és jókat szexelek vele :-)
ha nincs akkor nem álmodok ilyet
most minden pasi nyaldossa a száját, de engem csak egy dolog érdekel:
Akkor te most nem emlékezel az erotikus álmaidra, csak onnan veszed, hogy "izomlázad van odalent" és folyik belőled a váladék és arra következtetsz, hogy akkor biztos orgazmusod volt álmodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!