Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes vagyok egy nős férfiba?
Próbáltam mást keresni,de nem jött össze. Szívesen lennék a szeretője a férfinak,és szexelnék vele,mert kívánom őt . Mit tegyek?
Nem tudom elfelejteni!
Nagyon szeretem.
Ha nős, akkor felejtsd el.
Bármennyire is nehéz ez. Egy családot ne tégy tönkre, ez hatalmas nagy önzőség lenne részedről.
Az már félig meddig elvételnek minősül. Házas ember és kész. Hanyagoljuk már ezt a hetero szöveget,hogy csak ő van senki más. Nekem is volt egy ilyen barátnőm. Csak én csak én senki bla bla bla stb... Aztán mégis hidegre tett 1,5 év után. Van egy rakás tökös pasi az utcán.
F/33
Hagyjuk, hagyjátok inkább. Olyan mint ha a falnak vagy a lónak könyörögne az ember. Szavaink süket fülekre találtak. :)
Menj csak akkor bátran bele, de utána ne itt sírj hogy lerib.@ncoznak ha lebuksz. Már ha egyáltalán kellesz ennek a házas embernek. Ha kellesz neki, ő sem különb.
Lehet hogy összefújja a szemetet a szél, csak kényelmetlen utána takarítani. :)
"Én nem akarom elvenni a családjától ,csak legyen velem is"
Szerintem te magad is jól tudod, hogy egy ilyen dolog nem működik hosszútávon. Ha kiderül otthon, akkor tönkremegy a családi élete és te maradsz az a bizonyos harmadik fél aki tönkre tett mindent. A házasság komoly dolog, ne tedd tönkre más boldogságát. Gondolj bele, mi lenne ha te lennél a felesége, és mit éreznél. Ilyet ne tégy egy emberrel sem. Legyél erős, próbáld meg elfelejteni, legalább megmarad a becsületed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!