Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szerelmes vagyok egy nős férfiba?

Figyelt kérdés

Próbáltam mást keresni,de nem jött össze. Szívesen lennék a szeretője a férfinak,és szexelnék vele,mert kívánom őt . Mit tegyek?

Nem tudom elfelejteni!

Nagyon szeretem.

2016. febr. 15. 21:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

A nagy túrót! Azért kell neked mert elérhetetlen.Mert másé.Mert most neked kell harcolni ő érte,és ez tetszik neked.

Miért akarsz egy botrány forrásává vállni?

2016. febr. 15. 21:17
 12/31 A kérdező kommentje:

10-es én érzem ,hogy mit érzek!

Próbálkoztam mással interneten ismerkedni valakivel, de nem sikerült, ott csak rondák vannak.

2016. febr. 15. 21:18
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló vagyok, velem megtörtént már hasonló eset, nem is olyan rég. Persze az én helyzetem kicsit másabb volt, mert nem én, hanem a nős pasi akart tőlem mindenáron valamit. Először csak szórakozgatás, aztán később már összeakart velem jönni a felesége mellett. És tudod nekem is rohadtul tetszett a férfi, de mégsem kezdeményeztem nála, ő keresett mindig. Én is leakartam vele feküdni, mert tetszett nagyon, kívántam őt szexuálisan. Volt, mikor többször megakart csókolni de ellöktem magamtól. Szóval tudtam uralkodni a puncim felett, mert tudtam hogy ez nem helyes, és hogy a feleségének ez milyen szar lehet. Megmondtam neki, ha előbb elválsz, akkor talán utána lehet valami. Persze ehhez már túl beszari, és gyáva alak volt, mert pénz, és érdekházasság kötötte a feleségéhez.
2016. febr. 15. 21:20
 14/31 anonim ***** válasza:

Masterchief,

Ezt már leírtam neki.Hogy kívánni és szeretni nem ugyan az!

15/31 anonim ***** válasza:
31%

Te jó nő vagy?

33/F

16/31 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor szereted, te tudod mit érzel. De inkább ne.

Ne interneten ismerkedj akkor, hanem személyesen. Bárhol és bárhogyan.

2016. febr. 15. 21:23
 17/31 anonim ***** válasza:

Én pasiként voltam hasonló helyzetben.Nincs megoldàs.Kikell talàlj valmit ami feledteti valamennyire.Egy-két év amire nem minden perced erről szól.

Mostanra màrcsak úgy órànként jut eszembe.

2016. febr. 15. 21:24
 18/31 anonim ***** válasza:

21.20

Ha nem gyújt fényt ez az írásod a kérdező fejében, akkor nem fogja senki se jobb belátásra bírni.

2016. febr. 15. 21:25
 19/31 A kérdező kommentje:
13-as jó neked. Hát ,ha engem akarna megcsókolni a férfi én biztos nem tudnám ellökni magamtól,nem lenne bennem annyi erő, én tuti elcsábulnék-elcsábultam volna.
2016. febr. 15. 21:29
 20/31 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem,hogy jó nő -e mert írta,hogy netes társkeresőn csak csúnyák vannak. Ez nem igaz,mert vannak jóvágású emberek. Engem is helyesnek mondanak köreimben és én is találtam anno társkeresőn egy szép lányt. Illetve ő talált rám. Igaz már nem vagyunk együtt de sikerült.
2016. febr. 15. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!