Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néha miért érzékeny nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha miért érzékeny nagyon barátnőm puncija?

Figyelt kérdés
Orgazmus után hosszú percekig érzékeny szokott lenni neki. Ezt valamilyen szinten megértem. Na, de szex előtt, ha elkezdem nyalni óvatosan, akkor néha szintén elég érzékeny neki. De miért?
2016. febr. 15. 17:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Biztosan valaki előtte kielégítette őt.
2016. febr. 15. 17:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Én meg olyan bamba vagyok, hogy fél napig észre se vettem, hogy valaki dugja.
2016. febr. 15. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Lehet előtte masztizott.
2016. febr. 15. 17:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt se vettem észre mellette.
2016. febr. 15. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is érzékeny előtte. Be kell "melegíteni". Én nem is szeretem, ha egyből oda nyúl barátom, nekem "kell" előtte a simi, csók, mell tapi, ilyenek, és amikor már fel vagyok izgulva, akkor esik csak jól, ha hozzáér a punimhoz.

29N

2016. febr. 15. 17:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor neki is lehet ez van a dolgok háta mögött.
2016. febr. 15. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg türelmesen, nem csak nekiesni mint tót az anyja micsájának!
2016. febr. 15. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne csiklandozd.
2016. febr. 15. 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudod,hogy nem szabad hirtelen neki esni?

Hanem mondjuk csókkal "kellene"kezdeni,illetve az egész testét simogatni. És már akkor el kezd beindulni a "motor", és fokozatosan egyre lentebb ,majd csak a legvégén eljutni oda:)

ÉS akkor már nem biztos,hogy annyira érzékeny lesz, vagyis akkor már kevesebb az esélye ,hogy bármilyen kellemetlenséget érezzen.

Sajnos a barátom nincs tisztában ezzel,hiába mondtam már el neki több ezerszer, mintha a falnak beszélnék.

Egyből elkezdi a nemiszervemet kényesztetni,márpedig így nehezebben lazulok el, és csak még több idő szükséges ahhoz,hogy legalább egy kicsit is felizguljak.

Pedig már az segítene ha egy picit simogatná a derekamat, meg mindenemet:D

Lehet csak én vagyok ennyire fura,bonyolult, de azért utána néztem a dolgoknak, és a szakemberek is ezt állítják. Nem szabad rögtön ott kényeztetni a nőt.Teljesen máshogy működnek,mint a férfiak. Nekik általában az is elég,ha hozzáérnek a péniszhez,egy kicsit mozgatják és már bevetésre kész:D

2016. febr. 15. 18:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem egyből ott kezdem...
2016. febr. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!