Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha miért érzékeny nagyon barátnőm puncija?
Nekem is érzékeny előtte. Be kell "melegíteni". Én nem is szeretem, ha egyből oda nyúl barátom, nekem "kell" előtte a simi, csók, mell tapi, ilyenek, és amikor már fel vagyok izgulva, akkor esik csak jól, ha hozzáér a punimhoz.
29N
Azt tudod,hogy nem szabad hirtelen neki esni?
Hanem mondjuk csókkal "kellene"kezdeni,illetve az egész testét simogatni. És már akkor el kezd beindulni a "motor", és fokozatosan egyre lentebb ,majd csak a legvégén eljutni oda:)
ÉS akkor már nem biztos,hogy annyira érzékeny lesz, vagyis akkor már kevesebb az esélye ,hogy bármilyen kellemetlenséget érezzen.
Sajnos a barátom nincs tisztában ezzel,hiába mondtam már el neki több ezerszer, mintha a falnak beszélnék.
Egyből elkezdi a nemiszervemet kényesztetni,márpedig így nehezebben lazulok el, és csak még több idő szükséges ahhoz,hogy legalább egy kicsit is felizguljak.
Pedig már az segítene ha egy picit simogatná a derekamat, meg mindenemet:D
Lehet csak én vagyok ennyire fura,bonyolult, de azért utána néztem a dolgoknak, és a szakemberek is ezt állítják. Nem szabad rögtön ott kényeztetni a nőt.Teljesen máshogy működnek,mint a férfiak. Nekik általában az is elég,ha hozzáérnek a péniszhez,egy kicsit mozgatják és már bevetésre kész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!