Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már részetek igazán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részetek igazán rossz szexualitásban? Ez miért történt?

Figyelt kérdés
Nemrég lefeküdtem a barátommal,de valami iszonyatos volt. Mindennek nevezhető, csak éppen szexnek nem. Nem figyelt rám egyáltalán, sosem "talált be", és nem velem, sokkal inkább a combommal létesítette. Mármint, ahogy a két combom összeért..értitek.
2016. febr. 14. 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Rendesen szétraktad a lábad?

Vagy hogy volt? Ha rendesen szétrakod a lábad esélytelen, hogy valahogy odaérjen a farka...Minek ért össze a combod? Ha csak nem vagy 150 kilós, szét tudod úgy rakni a lábaid,hogy ne érjenek össze.

2016. febr. 14. 13:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát ez hatalmas:D nagyon amatőr a srác,nem tudja mekkorát mozoghat úgy, hogy bent legyen a farka. Egyszer ami számomra kellemetlen volt, hogy nem figyelt rám, nagyon hamar elment és utána nem folytatta az ujjával
2016. febr. 14. 14:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Volt,nem is egyben.Én próbáltam változtatni,de hát nem 1 emberen múlik ez.Nem illettünk össze ilyen téren.Nekem azért volt rossz,mert durva volt,abszolút nem figyelt rám,önző stb.
2016. febr. 14. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert a szex sok helyen tabu, tabu róla beszélni, tabu róla normális írásokat is közzé tenni, 18 év alattiaknak nem is lehet semmilyen szexuális felvilágosítást tartani, csak annak nevezett valamit, ami csak a higéniára, meg a biológiára vonatkozik, de semmi szexuális kultúra, stb... mikor már tizennéhány évesen dugnak az emberek és mindenki azt hiszi magáról, hogy milyen qrvajó...
2016. febr. 14. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:
ui.: nem is szólva arról, hogy tapasztalatlanul nem megfelelő partnereket választanak az emberek, továbbá álomképekbe és egyebekbe ringatják magukat a nem megfelelő tájékozottság miatt is.
2016. febr. 14. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyszer nekem is volt egy ilyenem, de akkor még tapasztalatlan voltam. Ma már azt csinálnám, hogy leállítom, megkérem, hogy feküdjön a hátára, és jól meglovagolnám. Aztán hosszútávra feladnám neki a leckét, hogy sok-sok orális szex révén térképezze fel a női anatómiát, hogy hol is van az a lyuk...
2016. febr. 14. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!