Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátok egy formás, nagyon szép, kerek fenekű lányt azonnal magamévá akarom, ebből baj?
szóval ha meglátok egy formás kerek fenekű lányt, azonnali vágyat érzek, hogy rögtön magamévá tegyem, képtelen vagyok, csak úgy továbbmenni, és ez konfliktushoz vezet a barátnőmmel, mert nem tudok nemet mondani ennek, imádom a gyönyörű, kerek fenekű lányokat.
Addig nem nyugszom míg meg nem kapom legalább egy éjszakára.Csak az a baj hogy barátnőm van. Tudja is, mert mindig elmondom neki őszintén, de kicsit sajnálom emiatt, szerintetek szakítsak vele?
Te valami igen nagy bajban szenvedsz. :D
Te nem szereted eléggé a barátnődet. Szerelemmel biztos hogy nem. Inkább szakíts vele, mert ezt nem fogja sokáig bírni, hiszen megalázó rá nézve. Könnyen okozhatsz lelki sérülést is neki, amiből lehet hogy ki sem fog tudni mászni.
Görénység amit művelsz.
Én is nagyon szeretem és oda vagyok a kerek popsikért, de ha kapcsolatban vagyok, nincsenek ilyen gondolataim. Max vetek rá egy pillantást, de ennyi. De még most így hogy szingli lettem, így sincsenek ilyen gondolataim hogy kell nekem, magamévá akarom tenni, bármi áron.
Megnézem, mert tetszik a látványa, max csorog a nyálam.
Nincs az a formás kerek segg, ami egy kapcsolatból kibillentene, vagy kockára tenném érte.
Szakíts vele, és ne is keress másik barátnőt a helyére. Az alapján, amit magadról mondtál, az jön le, hogy képtelen vagy egészséges, normális párkapcsolat kialakítására, és csak a párod életét mérgezed a jelenléteddel.
Esetleg vegyél egy kutyát, akkor nem leszel olyan magányos, aztán annak amúgy is tökmindegy, hogy hol járt a farkad aznap.
(Remélem, hogy ez csak egy troll kérdés..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!