Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Titeket beindítanak az erotikus gondolatok, képek, videók? Mert ugye a pasikat beindítja akár az is ha egy csajra gondol. De a Nőket beindítja ha mondjuk egy pasira, pucér pasira, péniszre, a szexre stb gondol?
És ez miben nyilvánul meg?
Korod és nemed is ird
;-)
Elsővel értek egyet. Inkább a hangok :) A videókban is arra hajtok, hogy hitelesek legyenek a hangok és ne vonyítás. Kép még sosem indtott be, a gondolat sem nagyon.
19l
6"
Nyáron még izgatóbb lehet, ha bugyi sincs rajtad, s hoppon maradnak a bugyidra kíváncsiak! 😉
Mert ugye a pasik azt mondják hogy: De megdugnám a Mariskát
De viszont a csajok nem mondanak ilyeneket hogy: De jó lenne ha megdöngetne a Józska.
Szóval a lányok gondolnak ilyeneket?
Nem mondanak, de gondolnak! Cáfolom, hogy a nők között ne lennének vizuális típusok, nekem pl. vannak olyan időszakaim, amikor sokszor megjelenik a fantáziámban egy-egy test(rész). Bár tény, hogy én is inkább helyzeteket, szituációkat képzelek el szívesen.
Miben nyilvánul meg? Amikor pl. egy unalmas előadáson vagy értekezleten ülök, akkor maximum a tollam kupakjának ajkamhoz érintésében. Ha otthon vagyok, akkor egyebekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!