Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha kipróbálnátok a 3ast 2 fiúval?
szerintem égnek állna a hajad, hogy megtudnád mennyi nő probálja ki igy. Azon meg mégjobban elsápadnál, ha tudnád, hogy mennyi nő dugatja megát meg két (vagy több) pasival egyszerre, de úgy, hogy egyik sem a pasijuk.
Attól meg a mentő vinne el, ha megtudnád mennyire ronda ocsmány nők is dugnak 1-nél több pasival egyszerre.
Pasiként mikor dughatsz egynél több nővel egyszerre?
Nekem arra adódott már lehetőség, a másikra még nem. Mármint a két férfi egy nő felállásra.
hát én fiu vagyok, engem is hivtak már 3.nak, társkeresön nézett ki egy 30-as nő magának...de mikor skypeon megláttam a pasiját, akkor....
meg amúgy is, nem tudnék elviselni még egy farkat a helységben
Az első nem ír hülyeséget, nekem is vannak olyan nő ismerőseim, hogy soha nem gondoltam volna, hogy ilyen bevállalósak.
Bár szerintem a mai világban már ez nem is olyan nagy extra, már szinte alap.
Legutóbb, amit láttam felmérést, ott valami 25-30%-ról beszéltek.
engem az idegesit fel, hogy ha egy nő akarja magát partiba vágatni, akkor MEGTEHETI
ha pasi vagy, és egynél több nővel akarsz lenni (ahol egyik sem a csajod), akkor felejtsd el vagy dolgozd ki a beledet érte. (persze lehetsz nagyon szerencsés és joképü és akkor sikerül)
a nők meg csak csettintenek és sikerül. Persze ők azt hiszik, hogy nekik is dolgozniuk kell érte, de mondjuk csak a 0,01%-át annak, mintha pasiként próbálkoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!