Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre mit mondjak? Nemtudok nagyobbitani rajta.
18F
Tegnap az osztályba kértek tőlem 30 fokos vonalzót(háromszög) én meg félreértettem és azthittem cm-be kéri és mondtam hogy csak 15cm van(mivel egy ekkora vonalzóm van egyedül)
Ekkor egy csaj osztálytársam aki mellesleg tetszik,hátrafordul vigyorogva és megkérdezi:"és nem szorít a gatya?"
Én meg csak kínomba röhögtem.
De az a vicc hogy az tényleg 15cm-esem van...
Eleve a pasik többségének 15-16 körül van... nem értem ilyen méretekkel mit kell agonizálni.
Tudod, azért átlag az ilyen!!!
Most gondolj bele, a 16 cm kötüli átlag bemondáso alapján jött ki, akkor mekkora lehet a valós??
A csaj osztélytárság se látott sokkal nagyobbat, ha látoot már faszt egyátalán
És írom én a fentieket több év többesezés alapján.
Egy kezemen meg tudnám számolni hány pasi nem kerekített felfelé ismerkedéskor. 1-4cm-t is.
Pedig mindig direkt 15-18cm közöttit kerestünk.
Szerintem ez vicces. :)
De a 15 cm tényleg nem vészes, átlagos méretnek számít. Szóval emiatt aligha kell szégyenkezned. Persze elhiszem, hogy örülnél egy kicsivel nagyobbnak. Meg nem így akartad közölni a kiszemelt csajjal. :D
Ha kisebb lenne jóval, mondjuk ilyen 10-12 cm, és ezt tudná meg előzetesen a lány, aki tetszik... Na, az már más... Ilyen hátrányból szép fordítani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!