Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi szokott benne lenni az előjátékban?
Sokminden. Ez lehet egy közös fürdés, csiklandozás tollpihével, vagy kikötni a másikat és gyertyaviaszt csepegtetni rá.
Az előjáték szépsége, hogy óriási változatosság rejlik benne, mindent ki lehet próbálni. Addig lehet húzni, amíg a másik könyörög a befejezésért, vagy több orgazmust is lehet okozni/átélni.
Az időtartam fél perctől az örökkévalóságig terjed, néha egy vad villámszex a legjobb, néha érdemes kihozni egymásból a maximumot.
Ölelkezés, csókolózás, puszilgatás, simogatás, markolászás, mellek és punci kényeztetése külön és egyszerre, hol finomabban hol vadabbul. Ujjazás és orál.
Tetőtől-talpig kényeztetés. Mikor mennyi ideig. Lehet az 10 perc de akár 1 óra is.
átugrani sosem. Szeretem ha a nő elélvez közben.
Néha kimarad azt is szeretem. De sokszor hosszan játszunk előtte.
Szeretek vetkőzni neki, szexi cuccba felöltözni vagy szerepjátékot játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!