Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket dugtak már meg miközben aludtatok, és nem ébredtetek fel rá?
Figyelt kérdés
Én nem hittem volna, de a kedvesem éjszaka magáévá tett - és nem ébredtem fel, igaz kellemes álmaim voltak.
Reggel ébredés után szembesültem azzal hogy így történt, mert belém élvezett, ami persze nem baj.
Kort is kérnék.
#álomélvezés
2016. febr. 12. 03:07
1/5 anonim válasza:
hátulrol egyszer én is betettem az asszonynak
teljesen benedvesedett és könnyű dolgom volt
mikor elélveztem akkor sztem ő is
és felébredt
azt se tudta mi van benne
2/5 anonim válasza:
Nekem az egyik volt barátnőmmel volt egy ilyen perverzióm.
Amíg aludt felizgattam, de a behatolásra mindig felébredt.
Igaz sosem ellenkezett miatta...
3/5 anonim válasza:
Én csak izgattam ujjal, alvás közben, meg a makkomat dörzsölgettem hozzá. Felizgult, benedvesedett, felpattant az ágyból és rámvetette magát. :)
4/5 anonim válasza:
Én ezt nagyon szeretem, de a behatolásnál felébredek.
Imádom, amikor éjszaka vagy hajnalban ez történik. Cserébe reggel egy jó kis kiadós orállal indítom útnak.
5/5 anonim válasza:
engem. de fájt, szóval felkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!