Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy minden pasi azt hiszi rolam. (? )
Figyelt kérdés
Hogy minden ujjamra jut egy pasi,minden heten mast fuzok be es azzal szexelek akivel akarok? Es mikor kozlom h haaat igazabol nem szexelek tul sokat,nem ismerkedem olyan konnyen.. SENKI nem hitte meg el nekem:DD es nem tudom ilyen hihetetlen h szep es kedves lany letemre nem konnyu szexpartnert talalnom? Nem vagyok egy kezdemenyezo tipus.. Szoval miert gondoljak h ilyen konnyu nekem?:D mert nem az!2016. febr. 10. 21:10
1/5 anonim válasza:
Ez csak eddig volt!
Itt most jönnek majd a privátok, és válogathaszt kedvedre!
4/5 anonim válasza:
Most akkor magad fényezed, vagy a rudidat?
5/5 anonim válasza:
Ez most valami fenyezes? Szep meg kedves vagyok. Jaaj miert nem hiszik el hogy nekem se konnyu? Ahh...
Wtf?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!