Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki szilikon ellenes?
19"
"kb fogalmatlan..gyk n rengeteg a hazug a depis es a tapasztalatlan :) "
Tanulj meg helyesen írni.Meg azért nem kell ám ennyire se..et nyalni.
Mi bajom volt? nagyobbat akartam, nem kell melltartót hordanom, elég a melltapasz. Gyereket szoptathatok, semmi bajom nincs tőle. Miért fontos hogy eredeti legyen? Magyarul nem baj ha csúnyább, de természetes legyen.
Műkezet arra értettem akinek nincs keze -.- . nekem volt mellem , de van akinek kb semmi nincs.
21-s
Tipikus szerencsetlen egerke vagy... 130-l palyan irok..szted az volt a lenyege a kerdesnek h van e ekezet meg ki tud helyesirni?
Sajnalom h nem gep elott verem a brem mint Te! Ha ezt hamoztad ki gratulalok. Btw nem Neked valaszoltam hanem a kerdezonek.
Seg g nyalas? Az en velemenyem? Irtam en egy sort is h akarok tole barmit vagy h legyen buszke a melleire? Szanalmas vagy..
Annak nyalok akinek akarok amikor akarok. De soha sem teszem szinte. A kerdezo sem erdekel, leirtam a velemenyem.
Viszont te bekaph..od bonyallal ;)
- Az "itteni" emberek nem homogének, nem ugyanazok mondják az egymásnak ellentmondó dolgokat, hanem mások és mások, és sokszor nem képviselteti magát mindkét oldal elegendő mennyiségben.
- Vannak, akik csak pavlolvi reflexből mondják, hogy a szilikon az fujj, mert azt hiszik, ez is kötelező eleme annak, hogy jó emberek legyenek. Szilikon = rossz, nemszilikon = jó. Elég kétbites gondolkodás.
- Az itt általában kijövő eredmények hajlamosak köszönőviszonyban sem lenni a valósággal, pl. azért, mert itt csak a szilikonról van szó, a valóságbeli helyzet meg sokkal összetettebb.
- Mindezektől függetlenül nem szükséges napi 13 kérdést kiírni a szilikonról...
Jó de mi a baj a művel? Fogtál már műt?
Én 1 ehhez kapcsolatos kérdést írtam ki, a többit más írta. nem tudom, nem olvastam.
Nem mindenki, csak a többség.
Egyébként meg nem csak a tetszésről van szó, bár én még olyan szilikoncicit nem láttam, ami szebb lett volna egy valódinál. De nem is ez a fő gond. Hanem hogy én egy valódi nőt akarok fogni, nem egy megcsináltat.
19-s vok
En meg naon ritkan elvetve latok szebb termeszetes cickot...
Erdekes..a valo eletben nem naon ismerek pasit aki ne szeretne de itt minden donjuan leszolja
Hanyinger :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!