Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemertem a peniszem vastagsagat es 16,5 cm?
Figyelt kérdés
Ez normalnak szamit?2016. febr. 10. 02:08
11/17 anonim válasza:
Nálad valamivel vastagabb mérettel rendelkezem és ezért mondom, hogy készülj fel rá, hogy nem sok jó orális szexben lesz részed, illetve ha az anált is ki szeretnéd majd próbálni arra is kevés eséllyel lesz jelentkező.
Legalább is az én tapasztalatom ez.
12/17 anonim válasza:
Ez hihetetlenül vastag, tuti, hogy jól mérted? :D
13/17 A kérdező kommentje:
Hat azert szerintem annyira nem vastag!:D vagy lehet megszoktam nem tudom igen korbe tekertem a papir centi merot a farkamon merev allapotban!
2016. febr. 11. 00:22
14/17 anonim válasza:
Te bolond vagy! 16 cm vastag? Nem tudod hogyan kell lemerni!
Ugy ahogyan a kart is merik egy centivel. 16 cm az max a hossza teeeeeeeee....
15/17 A kérdező kommentje:
Ennyire fogyatekos vagy?? Mondom korbe merve 16 cm nem a hossza ennyira hulyenek ne nezzel mar.. ugy merem mint egy bicepszet szoktak es 16,5 cm
2016. febr. 11. 21:51
17/17 A kérdező kommentje:
:DDDD
2016. febr. 14. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!