Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem a jóval idősebb férfiakat?
Én is így vagyok vele sokkal jobban elvagyok a 40+-os korosztállyal,valahogy annyira nem érdekelnek az én korombeli fiúk meglátom őket és mind olyan gyerekesnek tűnik, játtszanak a telefonjukkal valami hülye játékot és ott vihorásznak ....
Pedig nekem viszonylag jó a kapcsolatom apukámmal. De van valami vonzó a 40+_os férfiakban talán tapasztaltabbak,és nem gyerekesek.
Néha én is szégyellem ,hogy nem érdekelnek a korombeli fiúkák.
L/25
Ha gondolod írhatsz privit
Talán a 40-es pasiknak olyan kisugárzásuk van a mai tucat gyerekekkel szemben, ami egy fiatal, de komolyabban gondolkodó lányt le tud nyűgözni. A korombeli pasik érettek, van agyuk, egzisztenciájuk, és aki teheti, ad magára. Igényesebbek vagyunk mint a fiatalabb korosztály, mint öltözködés, mint gondolkodás terén.
És ha szexről beszélünk, a tapasztalat nagy előny, mert mi nem csupán a saját szükségleteink kielégítésének tartjuk a szexet. Mi már adni is tudunk, nem csak kapni. Legalábbis én így gondolom.
42/F
1: apa komplexus
2: felnőtt komplexus (hogy vegyenek téged komolyan, mert te "érettebb vagy" mindenkinél)
A válasz roppant egyszerű!
Azért ez a vonzódás, mert már 20 éve erre kondicionálja a tv a nőket. Lásd: szex és New York, és annak klón sorozatai. Akkor lett vége a normális nemi szerepeknek.
Még ma is megy ez a borzalmas sorozat, amiről maguk az amerikaiak is azt mondják, hogy ez a sorozat tette tönkre a világot…
Ma már ez tűnik normálisnak, hogy a fiatal nő idősebbekre vadászik az idősebb meg fiatalokra.
Pedig te magadig érzed, hogy ez nem jó így!
Nem tudom hova fajul ez az egész. Én nagyon vészesen látom a jövőt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!