Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a gondolkodásról? Esetleg valaki, aki hasonlóan vélekedik?
Figyelt kérdés
A barátommal szakítás után beszélgettünk, és szóba került, hogy a barátait gyakran előrébb helyezte nálam. Azt mondta erről, hogy neki a barátok az elsők mindig, azután a barátnője. Ez a sorrend csakis a felesége miatt fog megváltozni, tehát, ha képes megérteni a fenti "sorrendet" és el is fogadja, akkor az első helyre fog kerülni, vagyis ő lesz a legfontosabb neki. Ti értitek ezt a bonyolítást? 25 éves egyébként.2016. febr. 9. 19:45
11/18 anonim válasza:
Szerintem hülyeség! Nekem is vannak barátaim de egyáltalán nem olyan fontosak számomra mit az ,hogy valaki otthon várjon megcsókoljon és megbeszélje velem a napját utána meg egy jót szexeljünk. Ezt a barátok nem tudják helyettesíteni!!
12/18 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmikről volt szó, hogy ha elfoglalt is, de van egy kis szabadideje azt inkább velük töltötte focinézéssel, vagy pl egyik haverjánál otthon esti program, ilyenek. De ha szerettem volna, hogy átjöjjön, vagy ha át is jött, és hogy picit tovább maradjon, rögtön a históriát kezdte el, hogy oké nem megy el, de akkor a haverjai másnap haragudni fognak, és őket már 5 éve ismeri, mindig ott lesznek neki.. (már kívülről fújom)
2016. febr. 9. 20:21
13/18 anonim válasza:
Nem vagy neki fontos, de azt mondja, hogy mindenkivel ilyen. Más lánnyal biztos más lenne. Nem fogtad meg, ennyi. nem vagy igazi nő.
14/18 anonim válasza:
Nem tudom mennyi ferdítés van a sztoriban, ezért nem pártolok. Ha tényleg úgy van, ahogy leírtad, vagyis hogy elég sokat találkozik így is velük, és ennek ellenére nem akar veled lenni, akkor semmibe vett és el voltál hanyagolva. Ha viszont veled sokat volt, és csak el akart volna szabadulni néha, te pedig ilyenkor rögtön igyekeztél rövidre fogni, akkor gondolom érted mire célzok. Borzalmas dolog papucsnak lenni, de mégis rengeteg eset van. Szerintem ez ellen az lázad a legjobban, aki már alaposan benne volt, és nem akar újra, vagy csak nem volt még olyannal akinek lettek volna elvárásai.
15/18 anonim válasza:
Egy olyan csajhoz képest, akihez eleve úgy állunk, hogy most jól elvagyunk vele, de nem nagy szerelem, azért akár el lehetünk vele 1-2 évet is, hozzá képest tényleg fontosabbak azok a barátok, akivel együtt nőttünk fel.
Ezzel azt is mondta, hogy Veled eleve nem számolt úgy, hogy akár később el is vesz.
Azért ezt nem elegáns hangoztatni.
16/18 anonim válasza:
Ha tényleg lángol a szerelem akkor alig várjátok hogy egymás társaságában legyetek... Emellett nem szabad elhanyagolni természetesen a barátokat sem de egy egészséges mély kapcsolatban a párod van első helyen és utána jönnek a barátok. Legalábbis szerintem. Persze ez helyzetfüggő és tudni kell alkalmazkodni. De ha a barátom a fejemhez vágná hogy a barátaim fontosabbak és mindig is fontosabbak lesznek elgodnolkodnék van-e értelme a kapcsolatnak. :D
17/18 anonim válasza:
Nálunk is eleinte hasonlóan volt a dolog, csak amikor komolyodott a kapcsolat, akkor kezdett el szép lassan kevesebbet lenni a haverjaival.
18/18 anonim válasza:
Nem vagy nő, velem 1005 hogy senki nem tenné meg. Illetve nem értem, hogy te miért nem mész vele a haverokhoz? lehet más nője is van melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!