Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/35 A kérdező kommentje:
itt egy valaki írja az összes vűlaszt, nagyon szűnalmas hogy így próbál lejáratni
2016. febr. 9. 13:45
12/35 anonim válasza:
10/9
Ing nélkül jobb lenne :P
24/N
13/35 anonim válasza:
Még be is képzelsz dolgokat :D
16/35 A kérdező kommentje:
na megjöttek a normális csajok is :P
2016. febr. 9. 13:49
17/35 anonim válasza:
Nagyon! Tényleg te vagy a képen? :O
24/N
18/35 anonim válasza:
"Boldogok a lelki szegények"
Egyáltalán nem mindegy hol az óra, ha nem csak a hamis gucci-t kukáznád össze a videóklippek alapján hanem olvasnál a divatról... Ha már ilyen stílusban nyomulsz akkor nem árt odafigyelni a részletekre is. Persze ha hasonló színvonalú csajoknak leesik a bugyija, de ettől csak látszólag leszel valaki...
19/35 anonim válasza:
Nekem nem.
De szerintem itt hülyeség is ilyet kérdezni. Ha én itt kirakok egy képet magamról a válaszadók 90 % leszólna, mert nem vagyok modellalkatú pláza cica. Az életben viszont látom és kapom a visszajelzéseket, nekem ez pont elég.
20/35 anonim válasza:
Kérdező sokan itt élik ki magukat, ne foglalkozz velük ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!