Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a farok szagát. Mit tehetnék? 18/L
Szűz vagyok még, két pasival volt petting. Az igaz, hogy egyik előtt se fürödtek le, szóval lehet, attól volt büdös. De egyszeruen elmegy a kedvem az egésztől, ha megérzem a szagot.
Par hete jottem ossze a barátommal és ha ölelkezünk stb, feláll neki, néha előváladék is jön, olyankor mindig elkezdem érezni, farmeren keresztül is a szagot! Ez normalis? Ha beleülök az ölébe, úgy hogy pont rá a farkára, az én nadrágom is átveszi a bűzt. Egyébként maga a szag nem olyan gáz, de borzasztó erős. Mondom, farmeron keresztül is áthatol. Egyszer-ketszer, mikor valami miatt egy nap kimarad a furdes, nekem is hasonlóan bepállott lesz, de akkor se ennyire erősen. Állítása szerint fürdik, gatyát is naponta cserél. Arra is gondoltam, hogy mivel ferfi, nem törli meg pisiles utan rendesen, hanem ott erjed az egész... Mit tehetnék?
1. Miért jársz olyan krapekkal, akiről feltételezed, hogy nem fürdik vagy nem mossa a gatyáját hosszú időn keresztül? Vagy miért nem teszel ez ellen? Már akció előtti együtt fürdéssel is sokat segíthetnél magadon az ügyben.
2. Szerintem rossz tapasztalatokkal párosult a fejedben az említett "szag". Én is meg szoktam érezni még azt is, ha a barátnőm menstruál vagy épp "kedvében van" ( pedig nem jönnék össze elhanyagolt nőkkel) és engem inkább beindít, mintsem taszít. (Sőt, mivel bi vagyok, a srácok szagával sincs semmi bajom. Kivéve az öltözői test/lábszag keverék verziót, de az gondolom senki másnak se jön be. :D)
A lényeg, hogy lehet, hogy idővel, mikorra már aktív szexuális életet élsz majd, nem lesz zavaró. Bár, ha ez így már kialakult... nem tudom.
Szerintem csak finnyás vagy :D
Tenyleg van egy kis szaga de en csak akkor erzem ha ott van az orrom,de szopás kozben ez elmulik,legalabb is en kozben nem erzem
Nagyon fura ez. És ha tényleg ennyire érzik, akkor az tényleg gáz. Én két korábbi páromat nem szerettem orálisan kényeztetni, mert nekik is kellemetlen volt a szaguk odalent. Az egyikőjüknek pedig szőr se volt rajta. De nem alsónadrágon és farmeren keresztül!
A jelenlegi párom viszont táncol, izzadékony, szőr is van neki ott és nem egyszer volt olyan, hogy hamarabb egymásnak estünk és utána fürödtünk közösen és akkor sem volt kellemetlen szaga. Minimális nyilván van, de nem kellemetlen.
Ergó ebből én arra következtetek, hogy a korábbi partnereim nem voltak olyan alaposak a tisztálkodással vagy tényleg az alsónadrágjuk volt rossz minőségű.
Beszéljétek meg, válasszatok esetleg együtt néhány új pamut boxert, fürödjetek együtt előtte, ügyelve arra, hogy tényleg alaposan megmossa és aztán látjátok, hogy változik-e valami :)
Fúúúj, drága istenem....ez nagyon undorító.... nadrágon keresztül megsimítod ott és a tenyered büdös lesz????
Szerintem ha egy hajléktalan seggét simogatnám a farmergatyájában akkor sem lenne a kezem büdös.... miféle teremtményekkel vagy Te?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!