Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak számomra fura? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra fura? Vagy fiúbarátnál nem kell, hogy meglepő legyen? Ez természetes? L

Figyelt kérdés

Szóval. Nekem egy ideje nincs párom. A haveromnak jó ideje van.

Teljesen természetes, hogy érdeklődünk egymást élete iránt. Kivel mizu stb. DE! Ő érdeklődik a szexuális életem iránt is. Tudja ugyebár, hogy nincs senkim, de kiváncsi rá, hogy van e szexuális életem? Ha nincs, akkor hogy intézem? És nagyon érdekelte a dolog. Nem első eset. Én viszont zavarba jövök, nem értem a dolgot. Tudjam be annak, hogy férfi, vizuális "lény"? Tudom, hogy tetszem neki, mondta már rég, de szerintem egy nem szingli pasitól ez fura viselkedés.

Persze pikánsabb dolgokat is mondott/kérdezett már. Ha más lenne minden, akkor mi lenne, mit szeretne... És ezt csak úgy spontán közli, ahogy áll előttem. Legtöbbször elhallgatom, vagy elnevetem, esetleg mondok valamit, de abból nem sok mindent szűr le, sőt. Pl.: "Ha nem lenne bnőm, akkor állandóam azt csinálnám veled". Erre van, hogy bevágom: "De van, úgyhogy pórul jártál." Ilyenkor elhallgatja a dolgot, nem mond semmit rá.

Ez teljesen természetes egyeseknél?

Férfi és kész? (Nem mindenki ilyen, tudom, nem általánosítok!)

Szóval ez lány-fiú barátságnál gyakran előforduló?

2016. febr. 8. 09:42
1 2
 11/12 Joe.38 ***** válasza:
Ha van baràtnője jobb ha nem.okozol gondot senkinek. Azaz belemenni egy problémaba felvállalni egy felesleges gondot ? Nem éri meg. Annyi pasi van szabad minek egy olyan viszonyba suttogásba rejtőzködésbe hazugságba bele kennj aki foglalt? Ha neki nincs esze azaz nem.tud parancsolni a farkának neked legyen! Sok későbbi katyvasztól kíméled meg magad. Én értem hogy ez izgi. De többet rombol mint hoz. Hiszen ha szexeltek netán összejöttök akkor azon is fogsz aggódni mikor fog téged átverni. Kapcsolat bizalmon alapul Attól jó. Ha aggodalommal van tel3 fèlelemmel az milyen az maga a pokol. Ma oly sok az átverès ne szaporítsd. Az ember ha maga el tud számolni önmagával akkor kihúzott gerinccel viseli a körülötte lévő sok gerinctelejt. Ez nehéz de kifizetődö. Tartás nem könnyű. Becsületesnek lenni nehéz.
2016. febr. 8. 13:55
 12/12 A kérdező kommentje:
#11 Értelek én. De hol látsz te olyat, hogy én akarok tőle valamit? Na látod, pont az ilyesmiből vannak gondok. Mert rajtad kívül is akad olyan ember, akinek kimerül szexben egy fiú-lány kapcsolat. Rögtön elkezdenek ok nélkül kombinálni. Röviden: Semmi ilyesmit nem írtam és már te is kombinálsz. Nem is erre irányul a kérdésem, amit a többiek értettek azonnal.
2016. febr. 8. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!