Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki vagy természetes ha anál szex után a tangám kaksis lesz meg ondós?
Gondolom reggel kaksizás után, azért ki szoktad törölni?
Ugyan úgy análozás után is kitörölheted!
Szerintem annyira nem ciki, mint amikor valakinek a rendszeres anális szex miatt meglazult belső záróizomgyűrű miatt már máskor is ott a csík a bugyijában, esetleg olyankor is, amikor a férfi szex előtt vetkőzteti.
(Itt is olvastam több hasonló kérdést, többek között olyat, amiben egy pasi aki azzal kapcsolatban kért tanácsot, hogy egyre sűrűbben előfordul náluk, hogy amikor vetkőzteti a barátnőjét, nem tiszta a fehérneműje, és ezt mégis hogy tudná a lehető legtapintatosabban szóba hozni a barátnőjének, meg arról érdeklődött, hogy ez bárkivel előfordulhat, vagy összefügghet azzal, hogy pár éve az anális szex is a repertoár része náluk.)
Ha beöntéssel sem elkerülhető, amit írtál, akkor azért szerintem egyrészt próbáld meg elkerülni, hogy ezt a barátod is lássa, ne csak te, másrészt lehetőleg ne nagyon maradjon így rajtad a tanga, hanem vegyél fel másik fehérneműt alapos tisztálkodás után, mert a tangát eleve azért nem tartják túl egészségesnek, mert növeli a fertőzésveszélyt azzal, hogy a fenékbe bevágó, a mozgás során kicsit előre-hátra csúszkáló része miatt nagyobb annak a veszélye, hogy a végbél környékéről E. coli és egyéb olyan baktériumok kerülnek a hüvelybemenethez, amik a bélflórában rendben vannak, de a hüvelybe nagyon nem kéne kerülniük.
Lehet, hogy prűd vagyok mint állat, de amit leírtál, az a gusztustalanság netovábbja. :OO
"kaksis" mért nem szaros XD
Velem még nem fordult elő, de őszintén nem is vágyom rá!!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!