Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki vagy természetes ha anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki vagy természetes ha anál szex után a tangám kaksis lesz meg ondós?

Figyelt kérdés
Mással is fordult már elő ilyesmi? 18/L kort irjatok :)

2015. dec. 19. 11:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kellemetlen. Ezért kell előtte a beöntés, hogy ez ne fordulhasson elő
2015. dec. 19. 12:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Karácsony előtt Kulabá teljesen természetes, hogy jön ^^ Viccen kívül, nem ciki, de nem is természetes, első válaszolónak igaza van, elkerülhető és úgy kevésbé olyan "kaksis"
2015. dec. 19. 12:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mivela tanga a fenéklyukad erősen inzultálja, ha nincs lehetőséged mosakodni meg mielőtt felveszed, olyan lehet. Majd a mosógép kimossa. Ez benne van a pakliban. Sex után meg már úgyis mindegy. :)
2015. dec. 19. 12:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Gondolom reggel kaksizás után, azért ki szoktad törölni?

Ugyan úgy análozás után is kitörölheted!

2015. dec. 19. 12:41
 5/16 anonim ***** válasza:
En szivesen vennek ilyen tangat
2015. dec. 19. 12:48
 6/16 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem annyira nem ciki, mint amikor valakinek a rendszeres anális szex miatt meglazult belső záróizomgyűrű miatt már máskor is ott a csík a bugyijában, esetleg olyankor is, amikor a férfi szex előtt vetkőzteti.

(Itt is olvastam több hasonló kérdést, többek között olyat, amiben egy pasi aki azzal kapcsolatban kért tanácsot, hogy egyre sűrűbben előfordul náluk, hogy amikor vetkőzteti a barátnőjét, nem tiszta a fehérneműje, és ezt mégis hogy tudná a lehető legtapintatosabban szóba hozni a barátnőjének, meg arról érdeklődött, hogy ez bárkivel előfordulhat, vagy összefügghet azzal, hogy pár éve az anális szex is a repertoár része náluk.)

Ha beöntéssel sem elkerülhető, amit írtál, akkor azért szerintem egyrészt próbáld meg elkerülni, hogy ezt a barátod is lássa, ne csak te, másrészt lehetőleg ne nagyon maradjon így rajtad a tanga, hanem vegyél fel másik fehérneműt alapos tisztálkodás után, mert a tangát eleve azért nem tartják túl egészségesnek, mert növeli a fertőzésveszélyt azzal, hogy a fenékbe bevágó, a mozgás során kicsit előre-hátra csúszkáló része miatt nagyobb annak a veszélye, hogy a végbél környékéről E. coli és egyéb olyan baktériumok kerülnek a hüvelybemenethez, amik a bélflórában rendben vannak, de a hüvelybe nagyon nem kéne kerülniük.

2015. dec. 19. 13:09
 7/16 A kérdező kommentje:
kiszoktam törölni mindig , csak most gyorsan felkellet öltöznöm és csak felvettem a tangám amikor emntem délelött fürödni akkor vettem észre.
2015. dec. 19. 13:10
 8/16 anonim ***** válasza:
használj gumit mindenféle fertőzés elkerülhető vele meg akkor a popsid se lesz tele ondóval, meg mondjuk ha tudod hogy análba csinálod viselj renedes bugyit és akkor a nem fog hozzáérni a lyukhoz
2015. dec. 19. 13:21
 9/16 A kérdező kommentje:
nemszeretem a normál bugyit, de köszönöm a válaszokat
2015. dec. 19. 13:39
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

Lehet, hogy prűd vagyok mint állat, de amit leírtál, az a gusztustalanság netovábbja. :OO

"kaksis" mért nem szaros XD

Velem még nem fordult elő, de őszintén nem is vágyom rá!!

21L

2015. dec. 19. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!