Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MAi pasikkal mi van?
Elmegyek egy randira, csinosan elöltözöm, nagyon ritka h bókot kaptam volna, vagy ha igen, már második , v harmadik randin, semmi....miért van ez?
Töröm magam, figyelek rá h csinos legyek, és nem is kedveskednek semmivel.....legtöbb pasi ilyn:S 30-on felüliek is
Hát bennem is lehet nyilván....de azert csinosan öltözöm fel
nem csak szépfiúkkal, ez az egy volt csak az utóbbi években
Nem a megfelelő emberekkel találkoztál,nincs itt semmi rendkívüli, különleges dolog.
Nyilván benned is van hiba,ha mindig csak a parasztokat fogod ki.
Gondolod végig az eddigi randikat, férfiakat,vond le a konzekvenciát.
ne könnyű ma napság papucsférjet találni
mikor exemmel haza mentünk én nyitottam a kaput a kocsibeéllóba
de mikor én vezettem akkor ő sose nyitotta ki
pedig egyenjoguság van ugye
mikor egyedül ment akkor magának kinyitottaage,cide nekem mért nem
válásunk egyik oka ez volt hogy papucsnak nézett
Kedves kérdező, a #3 válaszoddal elég sokat elárultál a helyzetről. Nem bűn a külsőségeket keresni, de sajnos a macsótípusok kevésbé fognak ajnározni.
Egyébként pedig egy férfiról messze nem mond el mindent az, hogy mennyit bókol. Ha odafigyelsz, a szeme csillogásából is láthatod hogy tetszel neki.
Te talán minden férfit megdícsérsz hogy milyen figyelmes, kedves, jóképű, vagy elegáns az inge...?
"Te talán minden férfit megdícsérsz hogy milyen figyelmes, kedves, jóképű, vagy elegáns"
Hol már? Hiszen ő a nő, aki értékesebb. Csak nem fog eddig lealacsonyodni. Legalább is ezt hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!