Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » MAi pasikkal mi van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MAi pasikkal mi van?

Figyelt kérdés

Elmegyek egy randira, csinosan elöltözöm, nagyon ritka h bókot kaptam volna, vagy ha igen, már második , v harmadik randin, semmi....miért van ez?

Töröm magam, figyelek rá h csinos legyek, és nem is kedveskednek semmivel.....legtöbb pasi ilyn:S 30-on felüliek is

2016. febr. 8. 00:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Hát bennem is lehet nyilván....de azert csinosan öltözöm fel

nem csak szépfiúkkal, ez az egy volt csak az utóbbi években

2016. febr. 8. 01:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem jot fogsz ki. Amikor megismerkedtem a mostmar ferjemmel,minden alkalommal kinyitotta az ajtot ki es beszallasnal es minden nap kaptam egy szal rozsat. A rozsa azota elmaradt,mert mondtam,h en nem akarom,h arra koltson,nem latom ertelmet,mikor 2nap utan ki kell dobni 500ft-ot az ablakon, azota van egy kislanyunk,de a mai napig ajtot nyit,ha ki-be szallok a kocsiba! :)
2016. febr. 8. 02:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem a megfelelő emberekkel találkoztál,nincs itt semmi rendkívüli, különleges dolog.

Nyilván benned is van hiba,ha mindig csak a parasztokat fogod ki.

Gondolod végig az eddigi randikat, férfiakat,vond le a konzekvenciát.

2016. febr. 8. 05:28
 14/24 anonim ***** válasza:
50%

ne könnyű ma napság papucsférjet találni

mikor exemmel haza mentünk én nyitottam a kaput a kocsibeéllóba

de mikor én vezettem akkor ő sose nyitotta ki

pedig egyenjoguság van ugye

mikor egyedül ment akkor magának kinyitottaage,cide nekem mért nem

válásunk egyik oka ez volt hogy papucsnak nézett

2016. febr. 8. 06:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan ovis szint. :) Most azt várod hogy megerősítést nyerjen a megjelenésedről alkotott önképed vagy férfi kell?Nem mindegy!
2016. febr. 8. 08:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Miért kéne? Talán valami hercegnő vagy? Gondolom te se szoktál a férfinak. Akkor meg?
2016. febr. 8. 12:39
 17/24 A kérdező kommentje:
nem az h hercegnő...hanem legalább annyit, hogy csinos vagy....
2016. febr. 8. 15:37
 18/24 anonim ***** válasza:
És ha kimondja ezt, attól jobb lesz? Nyilván a külsődön kívül mást nem tudsz felmutatni.
2016. febr. 9. 00:11
 19/24 PearlDiver ***** válasza:

Kedves kérdező, a #3 válaszoddal elég sokat elárultál a helyzetről. Nem bűn a külsőségeket keresni, de sajnos a macsótípusok kevésbé fognak ajnározni.

Egyébként pedig egy férfiról messze nem mond el mindent az, hogy mennyit bókol. Ha odafigyelsz, a szeme csillogásából is láthatod hogy tetszel neki.

Te talán minden férfit megdícsérsz hogy milyen figyelmes, kedves, jóképű, vagy elegáns az inge...?

2016. febr. 9. 08:38
 20/24 anonim ***** válasza:

"Te talán minden férfit megdícsérsz hogy milyen figyelmes, kedves, jóképű, vagy elegáns"

Hol már? Hiszen ő a nő, aki értékesebb. Csak nem fog eddig lealacsonyodni. Legalább is ezt hiszi.

2016. febr. 9. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!