Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MAi pasikkal mi van?
Elmegyek egy randira, csinosan elöltözöm, nagyon ritka h bókot kaptam volna, vagy ha igen, már második , v harmadik randin, semmi....miért van ez?
Töröm magam, figyelek rá h csinos legyek, és nem is kedveskednek semmivel.....legtöbb pasi ilyn:S 30-on felüliek is
tele van a 9gag nice guy-okkal, válogass közülük. :D
amúgy én nem szoktam vakon ismerkedni, előszór mindig haverkodok azokkal akik tetszenek. ha az illetőt nem tartom szimpatikusnak, akkor fel sem hozom a randit. lehet neked is ismerkedni kellene, és figyelni, hogy ki hogy áll hozzád. lehet észre sem veszed azokat a srácokat, akik bókolnak neked.
Mert nem tudjuk hogy a bókolásban az adott nőnek mi felel meg.
Egyszer az a baj, hogy túl keveset bókolunk, máskor meg az hogy túl sokat és bókokkal árasztjuk el a nőt.
Amúgy abban igazad van, hogy randinként egy-két külsőre tett pozitív megjegyzés, bók simán beleférne általában. Csak azt látom hogy volt olyan nő az életemben, akit azért nem dugtam meg, mert bókoltam neki és ő meg ezt úgy vette hogy lúzer papucs vagyok. És emiatt már nem jön reflexből a bókolás.
23/F
Kérdező.Van még normális pasi.Én még kapcsolatban is, minden hónapban vittem egy rózsát, a megismerkedésünk tiszteletére.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!