Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » MAi pasikkal mi van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MAi pasikkal mi van?

Figyelt kérdés

Elmegyek egy randira, csinosan elöltözöm, nagyon ritka h bókot kaptam volna, vagy ha igen, már második , v harmadik randin, semmi....miért van ez?

Töröm magam, figyelek rá h csinos legyek, és nem is kedveskednek semmivel.....legtöbb pasi ilyn:S 30-on felüliek is

2016. febr. 8. 00:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

tele van a 9gag nice guy-okkal, válogass közülük. :D

amúgy én nem szoktam vakon ismerkedni, előszór mindig haverkodok azokkal akik tetszenek. ha az illetőt nem tartom szimpatikusnak, akkor fel sem hozom a randit. lehet neked is ismerkedni kellene, és figyelni, hogy ki hogy áll hozzád. lehet észre sem veszed azokat a srácokat, akik bókolnak neked.

2016. febr. 8. 00:59
 2/24 anonim ***** válasza:
mármint nem csak a 9gag, de a gyakorikérdések is :D
2016. febr. 8. 00:59
 3/24 A kérdező kommentje:
hát azzal megyek el randira aki tetszik....aki nem tetszik hiába bókol, semmit nem ér
2016. febr. 8. 01:00
 4/24 anonim ***** válasza:
71%

Mert nem tudjuk hogy a bókolásban az adott nőnek mi felel meg.

Egyszer az a baj, hogy túl keveset bókolunk, máskor meg az hogy túl sokat és bókokkal árasztjuk el a nőt.

Amúgy abban igazad van, hogy randinként egy-két külsőre tett pozitív megjegyzés, bók simán beleférne általában. Csak azt látom hogy volt olyan nő az életemben, akit azért nem dugtam meg, mert bókoltam neki és ő meg ezt úgy vette hogy lúzer papucs vagyok. És emiatt már nem jön reflexből a bókolás.

23/F

2016. febr. 8. 01:01
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
hát, szerintem itt abba a csapdába esel, hogy neked a rossz fiúk jönnek be, akik lekezelnek. és a nice guy-ok nem elég jók. de a rossz fiúknak meg te nem vagy elég jó. ördögi kör.
2016. febr. 8. 01:03
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.Van még normális pasi.Én még kapcsolatban is, minden hónapban vittem egy rózsát, a megismerkedésünk tiszteletére.

43F

2016. febr. 8. 01:05
 7/24 anonim ***** válasza:
De miért általánosítgatsz?
2016. febr. 8. 01:07
 8/24 A kérdező kommentje:
Azért mert sok pasival találkoztam már, én van tapasztalatom......j es a legtöb b nem nice guy ..jo mondjuk a legutóbbi igen,első randin bókolt, utána semmi
2016. febr. 8. 01:13
 9/24 anonim ***** válasza:
pont azt mondom, hogy nem nice guy-okkal randizol, mert nem azok tetszenek neked :D
2016. febr. 8. 01:34
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy mindent beleadsz, de ettől még nem gondolod, hogy tebenned is lehet a hiba? Csak a pasikban?
2016. febr. 8. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!