Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem engedi, hogy leszopjam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedi, hogy leszopjam, ez most jót vagy rosszat jelent?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta, hogy jól esne neki, ha szájjal kielégíteném, de mégsem szeretné, mert szerinte megalázó, azt viszont megengedi, hogy kiverjem neki. Ez jelenthet problémát a kapcsolatunkra nézve (egyébként én szeretek szopni) vagy inkább örülnöm kéne neki?

2016. febr. 7. 22:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Te vagy neki az első, igaz kérdező?

A fiúnak elég nagy a becsvágya, és azt szeretné, ha nagyon szeretnéd őt. Ezért nagyon vigyáz arra, hogy a róla kialakult kép ne változzon benned.

2016. febr. 14. 22:39
 22/24 A kérdező kommentje:
Sok lánnyal volt már előttem, van tapasztalata
2016. febr. 14. 23:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdező. Sztem ez a srác tényleg lúzer vagy gátlásos. Ne hallgass a "malteres" idiótára.

A szex fontos és valóban kényes kérdés, hogy mennyire lehet összepattintani a kettőtök habitusát.

Ez egy elég kardinális különbségnek tűnik, ami hosszabb távon gondokat fog szülni.

Idővel kevésnek fogod érezni, ami van. Az csak langyos víz lesz ahhoz képest, amikor hirtelen felindultságból leszoptad mondjuk egy exedet egy parkolóban, megrakott egy lépcsőházban, stb.

A normális ember vágyik az izgalomra, de minimum az izgalom lehetőségére. Ez a srácod viszont megöli a bulit valami talmi erkölcsi fejtegetésre hivatkozva.

2016. febr. 14. 23:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi szólna vajon, ha bedugnád a nyelved a popsijába? :D
2016. febr. 15. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!