Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez most mi akkar lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi akkar lenni?

Figyelt kérdés
Kicsit rossz múltam van,1 ével ezelőtt megismerkedtem egy férfival 30 éves volt en általános iskolas de ez nem lényeg Ő abban az évben Jöt a mozgás sérülteknek segiteni Ő volt azoknak a tanára mind1 elkezdtünk facen beszélgetni aztan bevit a suliba,nyilvan nem tortent semmi,beszélgetünk mar amikor meg mert el szólalni mivel nekem tetszet de van egy regi kapcsolata nem házas de regi mar aszem 10eves kapcsolata van...teltek a napok,honapok,sokszor vitaztunk en nyolcadikas lettem, vhogy nekem ugy a 42kg-hoz es 153cm-hez elkepzelt alkat kb a semmi mel semmi segg na nalam az elentet ebben az evben jocskan megnotek az idomaim....mindenki nagyseggunek es nagymelunek hiv..de fura ebben az evben elkeztunk perverz dolgokrol beszelni...es mondtunk pardolgot egymasnak h micsinalnank a masikal...ja de azt tudni kell h az anyukaja ennek a ferfinak egyben az O.fom is lett nyolcadikban....14evesen kicsit nagyvot a szam es elisjart par baratnomnek...de csak akkor amikor roszba voltunk...gondolom idegesegembe mondtam el....es eljutot az anyukajahoz is..elvileg nagyon duhos volt kiabalt vele...na mind1 az a lenyeg h ket honapja kb h utalom mar...amiota ossze vesztunk uggy mond mar amikor jobba voltu k akkor is beszelgetet egy 13eves lanyal semmije nincsne szoszerint eloldeszka hatul lec....de amikor ugyeletes es elmegyunk wc-re es megyek fel a lepcson mar paran mondtak h a seggemet nezi....tudni kell h en hulye kulddtem rola kepet...de miert beszel azzal a 13eves senkivel azert mert tudja h idegesitet engem....h mutasam ki neki h hiaba mert nem erdekel micsinal mar?

2016. febr. 7. 17:08
1 2
 11/13 Unpredictable ***** válasza:

Nem vagy olyan érett azért, mint aminek tartod magad...

És nem értem a problémád, ha nem érdekel már, akkor miért foglalkoztat téged annyi minden vele kapcsolatban?

Egyszerűen tedd a dolgod tovább és ne foglalkozz vele, ennyi

2016. febr. 7. 17:56
 12/13 A kérdező kommentje:
A ferfi nem is erdekel dr az zavar h tanar és ezzel utan van képe a fenekemet nezni....ertem h látá meztelenül és gatyaban is sok fiu szerint jo...egyedul Ő látá kepen meztelunk es nyilvan en h milyen...de mar undorító nak tartom az egészet h nézi a seggem ugy h ügyeletes...ezt Ő élvezi h nézi pedig van barátnője...
2016. febr. 7. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de:

1. Látszik, hogy még mindig foglalkoztat a dolog.

2. Nem vagy ám olyan érett, mint gondolod, ha az lennél, akkir nem ezzel foglalkoznál, vagy legalábbis nem állítanád, hogy nem érdekel. Másrészt ami fontosabb, hogy ha elég nagy lennél, megértenéd miért is kiabált vele az anyja, és hogy milyen következményei lehetnek ennek az egésznek.

3. A szöveg fele értelmezhetetlen volt a számomra. Szörnyű helyesírási hibák vannak benne, a ragokat külön írod, az írásjelek kimaradnak, és nagybetűt sem használsz a mondatok elején.

Űgyhogy először kérlek tanulj meg helyesen írni, és érthetően megfogalmazni, amit velünk közölni szeretnél, és csak azután gondolj bármiféle párkapcsolatra.

2016. febr. 19. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!