Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi akkar lenni?
Figyelt kérdés
Kicsit rossz múltam van,1 ével ezelőtt megismerkedtem egy férfival 30 éves volt en általános iskolas de ez nem lényeg Ő abban az évben Jöt a mozgás sérülteknek segiteni Ő volt azoknak a tanára mind1 elkezdtünk facen beszélgetni aztan bevit a suliba,nyilvan nem tortent semmi,beszélgetünk mar amikor meg mert el szólalni mivel nekem tetszet de van egy regi kapcsolata nem házas de regi mar aszem 10eves kapcsolata van...teltek a napok,honapok,sokszor vitaztunk en nyolcadikas lettem, vhogy nekem ugy a 42kg-hoz es 153cm-hez elkepzelt alkat kb a semmi mel semmi segg na nalam az elentet ebben az evben jocskan megnotek az idomaim....mindenki nagyseggunek es nagymelunek hiv..de fura ebben az evben elkeztunk perverz dolgokrol beszelni...es mondtunk pardolgot egymasnak h micsinalnank a masikal...ja de azt tudni kell h az anyukaja ennek a ferfinak egyben az O.fom is lett nyolcadikban....14evesen kicsit nagyvot a szam es elisjart par baratnomnek...de csak akkor amikor roszba voltunk...gondolom idegesegembe mondtam el....es eljutot az anyukajahoz is..elvileg nagyon duhos volt kiabalt vele...na mind1 az a lenyeg h ket honapja kb h utalom mar...amiota ossze vesztunk uggy mond mar amikor jobba voltu k akkor is beszelgetet egy 13eves lanyal semmije nincsne szoszerint eloldeszka hatul lec....de amikor ugyeletes es elmegyunk wc-re es megyek fel a lepcson mar paran mondtak h a seggemet nezi....tudni kell h en hulye kulddtem rola kepet...de miert beszel azzal a 13eves senkivel azert mert tudja h idegesitet engem....h mutasam ki neki h hiaba mert nem erdekel micsinal mar?2016. febr. 7. 17:08
1/13 RRR válasza:
ez szép
szerintem nézz át rajta és ne foglalkozz azzal mit csinál,tesz
2/13 anonim válasza:
Jess6us atya úr isten. Szivem szted ha egy 30 éves meglett ember komolyan tud venni egy 13 évest, akkor még ne hagyd el idén az általánost. Amúgy meg ezért nagyon csúnyán megbüntetnék a palit, meg ki is rúgnák, szal kevés tannárról tudom az ilyet elhinni...
3/13 A kérdező kommentje:
De ezt Ő ,ahogy látom/észre vetem nem veszi észre magat és azt h le szarom micsinal....mindenki tudja,h mar utalom, és a baratnoim meg mondtak nekem h ne is mernek visza irni neki...mert úgy is fog írni ismerem .😂😂
2016. febr. 7. 17:21
4/13 A kérdező kommentje:
csak 2eve van a szakmajaban ezelőtt rádiós volt..en se gondoltam ezt rola...mindig kérte h töröljék az uziket..és h ő is torli
2016. febr. 7. 17:24
5/13 A kérdező kommentje:
Jah és mar bocs de ereteb vagyok osszes diáknak komolyaban veszek mindent tanácsokat adok bárkinek sok mindenkitől tanultam szerencsere es ettol az embertől a legtöbbet akiben bíztam es olyan volt mint a tesóm es ezt csinalta h azt mondta megdugna.
2016. febr. 7. 17:26
7/13 anonim válasza:
Neki csak egy hihetetlenül friss és szűk punci kell. Te mint, 14 éves nem jöttél össze neki, hát most benyomja majd egy 13 évesnek. hagyd a fenébe a fickót.
8/13 anonim válasza:
A legjobban akkor tennéd, ha nagy ívben elkerülnéd.
9/13 A kérdező kommentje:
De akivel most beszel annak konkrétan semmi sege nincs melle sincs halotam az osztály társaitol es hord egy kicsi meltartot de semmi nincs alatta nem hu nem h akár tole valamit is...😂
2016. febr. 7. 17:43
10/13 A kérdező kommentje:
Nem hinem *
2016. febr. 7. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!