Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már viszonyotok házas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már viszonyotok házas emberrel, vagy olyannal aki foglalt volt? Ha igen, miért mentetek bele? 28/F

Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül mindenki tapasztalata érdekel.

2016. febr. 7. 13:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
60%
Magányos? Miért egy házas ember lekúr a felesége mellet sunyiban heti 2x akkor már van párod és nem vagy magányos? Ez a ribi logika istenem... :D
2016. febr. 7. 13:42
 12/38 A kérdező kommentje:
Én már négyszer voltam szerető, és egyiket sem bántam meg.
2016. febr. 7. 13:43
 13/38 anonim ***** válasza:
48%

Olcsó lotyók. Hányingerem van az ilyen """""nőktől""""".

Mondjuk egy másik szingli emberrel próbáltál már boldog lenni? Ostoba.

2016. febr. 7. 13:44
 14/38 anonim ***** válasza:
42%

11: Nem is tudsz semmit rólunk. Milyen heti 2 nap és pár óra? Az agglomerációban lévő és lakó feleségétől járt Budapestre és itt töltött a városban heti 4-5 napot. Akkor volt, hogy szinte együtt éltünk egymással egy hét négy-öt napján folyamatosan.

13: Pont ez a lényeg hogy nem számít. Több szinglivel voltam, mint kapcsolatban lévővel. Lehet ilyen is vagy olyan is.

2016. febr. 7. 13:47
 15/38 anonim ***** válasza:
12%
Voltam kb 4.évig volt viszonyunk és csak hülyített végig,mert ugye az asszonyt sose lehet otthagyni csak ígérgette. Eleinte nekem is volt párkapcsolatom és csak azért mentem bele ,mert nem volt elég a szex pluszba belé voltam zúgva . Meg vele jó volt a szex ,meg izgi volt. De sosem buktunk meg.
2016. febr. 7. 13:48
 16/38 anonim ***** válasza:
50%

ma 13:47

Annyira jókat lehet nevetni az ilyen naiv pic$ákon. De neki még mindig ott van a felesége, attól függetlenül, hogy végigdugtatok egy hetet egy huzamban, nem hagyta ott. Szerinted mire kellesz neki? :D

2016. febr. 7. 13:50
 17/38 anonim ***** válasza:
47%

16: Bocs hogy nem keresem állandóan azt hogy kivel alapíthatnék családot.

Arra amit szerettem volna tőle és amit ő tőlem, arra jók voltunk egymásnak. Szerinted vele akartam gyerekeket vagy családot?

Hozzám bújt, ölelt, csókolt, szeretett folyamatosan és az ágyban is jó volt vele. Voltak közös programjaink is a városban. Eljártunk moziba, kávézni és egyéb programokra.

Megkaptam tőle amit akartam és ő is tőlem amit akart tőlem. Ennyi. Win-win. Mindketten nyertünk és jó érzés volt nekünk minden. Ez számít.

2016. febr. 7. 13:56
 18/38 anonim ***** válasza:
70%

Ezzel nincs is semmi baj, hogy valaki nem a gyermekei apját keresi egyből egy férfiban, még azzal se, ha egyéjszakás kalandot akar.

De könyörgöm, NE EGY HÁZAS FÉRFIVAL, hát ekkora görények hogy lehettek?

Keress egy másik egyedülálló pasit, nőként hatalmas megpróbáltatás lenne feldobni magad a tinderre vagy valahova, és válogatni a próbálkozók közt ha már ennyire viszket...

Ráadásul még szerelmes se voltál belé, hogy legalább az a mentséged lett volna.

2016. febr. 7. 14:01
 19/38 anonim ***** válasza:
86%
A témához még hozzáfűzném, hogy azok a "férfiak" se sokkal jobbak akik ezt csinálják a feleségükkel, mint ezek a r_bancok. 2 szereplősek ezek a történetek (vagy több :D)
2016. febr. 7. 14:06
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Legalább dugok egy jót, ki kell használni az alkalmat.
2016. febr. 7. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!