Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok egy 10es skalan hanyas szintu perverzseg a popsiszex?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 11:37
11/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy perverz lenne. Ha megfelelő a higiénia és mindkét felet ugyanúgy izgatja, akkor szerintem semmi perverzség nincsen benne. Bár tudom, hogy sokaknak az orál is a perverz dolgok közé tartozik, mondjuk emiatt meg már végképp nem tudom, hogy hol kéne elhelyezkedni a listán. Számomra nem perverz. 24N
12/16 A kérdező kommentje:
:( én meg most jelenleg nem élvezhetem a popsiszexet a jelenlegi barátnőmmel, mert "ő nem olyan"
:(
2016. jún. 4. 13:13
13/16 anonim válasza:
Nagyon max 2
Es egyaltalan nem megalazo. A fajdalom meg partnertol fugg, de egyebkent meg elvezetesebb lehet mint a sima szex.
18/L
14/16 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ti előző válaszolók, álljatok bármelyik oldalon, a perverzséget miért a rosszal azonosítjátok
Perverz = rossz
Miért? Mert ahogy véditek hogy valami perverz vagy valami nem, úgy hangzik mintha nálatok a perverz a rosszal lenne egyenlő.
15/16 anonim válasza:
Nem tartom perverznek, de ettől függetlenül én nem szeretem, nem is hagyom, nem is csinálom. És nem is fogom.
16/16 anonim válasza:
Elég jó dolog, nem tudom mennyire perverz... nálam normális, hogy nőnek csinálom.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!