Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra hogy újra normális legyen a kapcsolatunk, ha mással is lefekszik?
Figyelt kérdés
Már régóta rossz a kapcsolatunk, főleg amiatt, hogy ő többet akar szexelni mint én. Bevállalósabb csajra vágyik. Összevesztünk, és azt mondta legyen vége. Én nem akarok vele szakítani, mert nagyon szeretem, így azt mondtam hogy legyen akkor más lányokkal is akikkel szexel de nem akarok tudni róla. Ő belement, és azt mondta, így velem marad. Szerintetek ezzel csak rontottam a helyzeten vagy rádöbben majd hogy én kellek csak neki?
19L
2016. febr. 6. 23:08
21/22 A kérdező kommentje:
Igen. Mivel februárban írtam ki...
Te írtál ide ezer hozzászólást ma :)
2016. máj. 24. 19:38
22/22 anonim válasza:
Elmondtam a véleményem, amire szarsz magyarán szólva... kiírtad, hogy nyitott kapcsolatba vagy a gyerekkel, én meg elmondtam, hogy ennek semmi értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!