Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden embernek vagy egy hasonmása? Esetleg találkoztatok már vele?
Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 18:05
1/4 anonim válasza:
persze.. az én hasonmásom teremtette a földet... :D
2/4 anonim válasza:
Természetesen! Rám ET hasonlít!
Beszéltem is vele személyesen!
Pataki Attila mutatott be minket egymásnak!
Utána én mutattam be Attilának! :-)
3/4 anonim válasza:
Egyeske! Te csak szeretnél rám hasonlítani!
4/4 anonim válasza:
Ennyi értetlen válaszolót.
22 éves szegedi egyetemista srác vagyok. A karon amire én járok, oda jár egy srác aki 80%-ban úgy néz ki, mint én. Az arcvonásai olyan félelmetesen hasonlóak az enyémhez, hogy mikor először megláttam őt 3 éve gólyatáborban, akkor össze szorult és görcsbe állt a hasam pár pillanatra.
Nyilván nem a 100%-os klónom és hasonmásom ő sem, de valami elképesztő a hasonlóság. 10 méterről nézve szerintem rengeteg ember összetévesztene kettőnket egymással.
(Pedig én sem vagyok egy átlagos kinézetű ember. 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú vagyok, elég jellegzetes arcberendezkedéssel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!