Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy nem csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy nem csak sima szex volt, hanem érez is valamit irántam?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy fiú, már lassan három éve, az egyik legjobb barátom, mindig együtt bandázunk úgymond. Tud az étkezési zavaraimról, mindig odafigyel, hogy biztosan ettem-e aznap (anorexiával vagyok diagnosztizálva, hajlamos vagyok napokig nem enni, csak magamba dönteni egy csomó vízet, teát, kávét, persze cukor nélkül), tudja, hogy terápiára kell járnom depreszióval és borderline típusú személyiségzavarral, mert kiskoromban az alkoholista nagytatám fizikailag és lelkileg (szexuálisan nem, szerencsére!) bántalmazott, és mindig ott van velem.

Sajnos, ha buli van a lelki problémim miatt hajlamos vagyok inni, és a múlt hétvégén mindketten fogyasztottunk alkoholt. Én többet mint ő. Egy éjszakás hétvégi kiruccanás volt, tehát egy faház kibérelt szobákkal. S lefektetett az egyikre, én meg könyörögtem neki, hogy csókoljon már meg(tudom szánalmas). Ebből a végén pedig kicsit több lett. Egymással vesztettük el a szűzességünket. És azóta alig beszélünk. Én nem értem a helyzetet. Hogy miért tette meg velem? Felőlem logikus, mert én oda vagyok érte, de ő csak sajnálatból, vagy mert egyszerűen fiú, vagy mert tényleg jelentek neki valamit? Mit tegyek, hogyan tudjam megbeszélni vele?

2016. febr. 5. 14:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ok! Most már csak az a lényeg, hogy jól csináld. Tényleg drukkolok neked.
2016. febr. 9. 21:26
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2016. febr. 9. 21:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Ne felejts el értesíteni minket! :D
2016. febr. 9. 22:01
 24/25 PearlDiver ***** válasza:
Miquel, ha csak a kölcsönösen térdrerogyós szerelemből alakulnának párkapcsolatok, akkor az emberek nagy része igencsak tapasztalatlan maradna. Gondolod hogy az úgy jobb lenne?
2016. febr. 10. 17:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Történt azóta valami?

2016. febr. 20. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!