Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem csak sima szex volt, hanem érez is valamit irántam?
Szerelmes vagyok egy fiú, már lassan három éve, az egyik legjobb barátom, mindig együtt bandázunk úgymond. Tud az étkezési zavaraimról, mindig odafigyel, hogy biztosan ettem-e aznap (anorexiával vagyok diagnosztizálva, hajlamos vagyok napokig nem enni, csak magamba dönteni egy csomó vízet, teát, kávét, persze cukor nélkül), tudja, hogy terápiára kell járnom depreszióval és borderline típusú személyiségzavarral, mert kiskoromban az alkoholista nagytatám fizikailag és lelkileg (szexuálisan nem, szerencsére!) bántalmazott, és mindig ott van velem.
Sajnos, ha buli van a lelki problémim miatt hajlamos vagyok inni, és a múlt hétvégén mindketten fogyasztottunk alkoholt. Én többet mint ő. Egy éjszakás hétvégi kiruccanás volt, tehát egy faház kibérelt szobákkal. S lefektetett az egyikre, én meg könyörögtem neki, hogy csókoljon már meg(tudom szánalmas). Ebből a végén pedig kicsit több lett. Egymással vesztettük el a szűzességünket. És azóta alig beszélünk. Én nem értem a helyzetet. Hogy miért tette meg velem? Felőlem logikus, mert én oda vagyok érte, de ő csak sajnálatból, vagy mert egyszerűen fiú, vagy mert tényleg jelentek neki valamit? Mit tegyek, hogyan tudjam megbeszélni vele?
Akkor szerintem ejtsd meg vele ezt a beszélgetést minél hamarabb, mert feltételezem ez a szituáció egyikőtöknek sem -de neked biztosan nem jó.
Jobb az ilyeneket tisztázni.
Szurkolok neked és remélem le fogod írni a fejleményeket! :)
Biztos vagyok benne hogy ő is ugyanezt a feszkót érzi, csak tart a beszélgetéstől. Valamelyikőtöknek meg kell tenni az első lépést.
Jut eszembe, ha ennyire spontán jött a szex akkor honnan volt óvszer?
Nem tudom, hogy ha érdekel valakit, de megbeszéltem a fiúval.
Igen, óvszer mindig van nála, amióta pár hónapja osztagatták a főterünkön.
A kapcsolatunkon dolgozunk. Bevallottam neki az érzéseimet, ahogy ő is az ővéit, amik nem olyan intenzívek mint az enyéim, de vannak. Úgymond kompromisszumot kötöttünk, hogy megprobáljuk, de nekem is kell tennem a kapcsolatunk és önmagam érdekében pár változtatás, ahogy persze neki is. Megígértem, hogy megprobálok hízni pár kilót, amíg elérem a normális súlyt (azt mondta így is tetszem neki, inkább az egészségem miatt csináljam), még ne mondjuk el senkinek, hogy mi is van közöttünk, amíg mi magunk el nem döntöttük, ő nem flörtölhet többet azzal a csajjal, akivel eddig szórakozgatott (nem érdekes téma, a csaj mindenkivel összefekszik, és állítólag én fontosabb vagyok nála ezerszer), meg hasonlók. Remélem, hogy tényleg sikerül lábra állítani a kapcsolatunkat, és összejön, hogy jól meg legyünk egymással. (egyenlőre mindeképpen hanyagoljuk a szexet, az csak egyszeri alkalom volt, a következőt csak akkor ejtjük meg, ha már biztosak vagyunk a kapcsolatunkban)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!