Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki az ebédlőben tövig beledugja a szájába a középső ujját és szopogatja, közben pedig a szemetekbe néz?
Figyelt kérdés
Akár célzás is lehet, hogy bejön neki a vele egy asztalnál ülő fiú vagy csak puszta véletlen, mert esetleg mindig ezt csinálja ebéd közben?2016. febr. 5. 13:17
11/17 anonim válasza:
Egy rossz ri banc, ez minden...
12/17 PearlDiver válasza:
#10 örülök hogy ilyen készségesen kioktatsz, de áruld már el légyszíves, hogy nálatok az ebédlőben kizárólag 2 személyes asztalok vannak, ahol egymással szemben lehet ülni?!
13/17 A kérdező kommentje:
12-es:
Normál ebédlőkben 4 személyes asztalok szoktak lenni. Az nem lakodalom.
Másfelől pedig nem nagyon tudna úgy feltűnően a fiú szemébe nézni a lány, ha egy 8-10 személyesnél ül és még jónéhány emberen át kell néznie. Azt hittem, hogy ebben az esetben logikus a 4 személyes.
2016. febr. 5. 15:12
14/17 anonim válasza:
Szerintem gúnyolódik, és csak azt akarja a tudtodra adni, hogy még a középső ujját is szívesebben szopja, mint a te péniszedet
15/17 PearlDiver válasza:
#13 hát akkor én ezek szerint 8 éven keresztül egy nem normál ebédlőben kajáltam, ahol 9 személyes asztalok voltak. De ha elég közel ül hozzád, akkor nyugodtan átugorhatod a "menj oda hozzá" részt és rátérhetsz a kérdés tisztázására.
16/17 anonim válasza:
Megkérdezed legközelebb:
-Én nem kaphatnám be valamikor az ujjad?
És valószínűleg rögtön kiderül az ábra!
17/17 anonim válasza:
Jelezni szeretné a külvilág felé, hogy erős az immunrendszere, így nem kell félnie a kórokozóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!